Prima pagină » Piele fermă, netedă, tânără cu ingrediente unice

Piele fermă, netedă, tânără cu ingrediente unice

by Mirela Dinica
0 comment

Considerată a fi cel mai mare SPA natural și una dintre cele mai valoroase și unice resurse vindecătoare, Marea Moartă cel mai jos loc din lume, fiind situată la 417 metri sub nivelul apei. Cele 21 de minerale conținute, cu  proprietăți terapeutice, de înfrumusețare și de relaxare sunt recunoscute la nivel mondial.

Alături de nămolul Mării Moarte, aceste minerale bogate și unice au inspirat gama -417, un tribut adus frumuseții naturale și sănătății pentru  femeile din întreaga lume.

Un aliat în lupta către o piele mereu tânără și fermă, Crema Time Control de la -417 este un produs premium cu efect de fermitate, ce combate procesul de îmbătrânire din zona feței, gâtului și decolteului. Ea menține nivelul de hidratare optim al pielii și determină reîntinerirea la nivel celular.

Formula unică a Cremei Time Control NU conține parabeni sau uleiuri minerale.

Mineralele de la Marea Moartă mențin un aspect sănătos și echilibrat al pielii, o hidratează în profunzime și încetinesc procesul de îmbătrânire, oferind protecție naturală

Vitamina A – eficientă în calmarea și catifelarea pielii, revigorează și îmbunătățește aspectul

Vitamina E – efect anti-îmbătrânire și anti-oxidant ce acționează împotriva radicalilor liberi și a factorilor de vreme (soare & vânt puternic, temperaturi scăzute sau ridicate)

Vitamina F – hidratează pielea, făcând-o mai fină și catifelată la atingere

Mușețelul – antioxidant natural, acesta hrănește și hidratează pielea, o luminează și elimină petele.

Cum o puteți folosi? Se aplică pe față, gât și decolteu un strat subțire de cremă și se masează până când aceasta este absorbită în totalitate. Cele mai bune rezultate se obțin dacă Crema Time Control se folosește împreună cu  Serul activ pentru față și Crema de noapte regenerantă cu retinol și vitamina A.

Crema pentru fermitate -417 se găsește  în farmaciile Sensiblu la prețul de 159.99 lei.

Citeste si

Leave a Comment