Prima pagină » Piturca si Dan Chisu se bat pe 100.000 de lei!

Piturca si Dan Chisu se bat pe 100.000 de lei!

by Mirela Dinica
0 comment

Regizorul Dan Chisu si fiul selectionerului echipei nationale de fotbal, Alexandru Piturca, sunt recunoscuti ca niste jucatori inraiti de poker, ei fiind prezenti la mai toate turneele importante din ultima vreme.

Cei doi nu puteau rata deschiderea Clubului PokerFest, care de la 1 Martie s-a mutat in incinta celui mai luxos hotel din Bucuresti, JW Marriott. Ei vor lupta alaturi de vedeta Playboy Gina Pistol, in cadrul turneului PokerFest Grand Opening, cu premii garantate de 100.000 de lei, la care buy-in-ul va fi de 2000 de lei.

Este doar primul turneu de amploare pe care clubul il organizeaza in noua locatie si un preambul pentru un super-turneu surpriza dedicat vedetelor! Pe data de 9 Martie, de Ziua Barbatului, nume grele ale showbiz-ului romanesc se vor infrunta la masa de poker pentru premii de mii de euro! O idee revolutionara, un concept in premiera in Romania, in care fanii acestui sport si nu numai ii vor putea urmari live, pe durata a peste 3 ore, pe idolii lor din mai multe domenii – cantareti, actori, fotbalisti, prezentatori TV – duelandu-se in asi, popi si …dame.

Citeste si

Leave a Comment