Home STIL DE VIATABEAUTY NEWS Pregătește-te de mișcare cu produse naturale pe bază de uleiuri esențiale

Pregătește-te de mișcare cu produse naturale pe bază de uleiuri esențiale

by Mirela Dinica
0 comment

­­­­­­

În sprijinul unui stil de viață dinamic, Puressentiel a creat gama de înaltă performanță Muscles & Joints, pentru ca iubitorii de adrenalină și activități sportive să fie mereu în formă și pregătiți de noi provocări. Gama conferă soluții pentru nevoile fiecarui tip de activitate, fiind considerată un adevarat aliat în combaterea durerii.

Toate produsele din gamă au la bază un amestec elaborat de 14 uleiuri esențiale. Dintre acestea, emblematic, este perișorul organic (Gaultheria fragrantissima), originar din China și Nepal, cunoscut și sub numele de wintergreen, care asigură proprietățile necesare relaxării mușchilor și luptei împotriva durerii și a inflamațiilor. Printre celelalte uleiuri esențiale folosite, se numeră: nucșoara, eucaliptul albastru, cuișoarele, pinul de pădure, niaouli, menta și altele.

Gama Muscles & Joints conține patru produse de bază: roller-ul, gelul și soothing balm-ul care tratează durerea locală, difuză și respectiv acută, iar al patrulea, muscle relaxing organic massage oil este recomandat în prevenția acesteia.

Roller-ul Muscles & Joints are efect analgezic imediat, modalitatea de aplicare fiind inspirată de tehnica de presopunctură. Produsul reprezintă o metodă ușoară și eficientă de îndepărtare a disconfortului creat în urma activităților fizice, calmează reumatismul și diminuează congestia tisulară locală.

Studiile dovedesc faptul că roller-ul Muscles & Joints reduce intensitatea durerii, are un efect de calmare imediat și de durată și permite mai multă flexibilitate în mișcare, întrucât te ajută să îți continui activitatea. Roller-ul este destinat masării rapide, superficiale sau adânci, de 3 ori pe zi în zona afectată. Nu este recomandat copiilor sub vârsta de 7 ani.

Muscles & Joints Gel este destinat disconfortului resimțit în zone extinse și încheieturi. Cu o absorbție rapidă, nelipicios, neuleios și cu un miros plăcut, calmează durerea și inflamațiile, pregătindu-te de mișcare. Gelul se aplică de 3 ori pe zi și se masează bine, pentru pătrunderea substanței în zonele afectate. Nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 7 ani.

Muscles & Joints Soothing Balm a fost creat special pentru stările post-traumatice acute, caracterizate de dureri intense, constante sau neregulate. Bogat în mentol natural și camfor, care redau o senzație de rece-cald ce durează, este ideal pentru atleti, de folosit înainte și după exerciții sau activitățile sportive zilnice. Are un efect analgezic imediat și o textură lejeră. S-a dovedit clinic că în urma rezultatului oferit, îmbunătățește calitatea vieții, inclusiv pe cea a somnului. Balsamul se aplică în zona dureroasă de trei ori pe zi. Este recomandat persoanelor cu vârsta peste 15 ani.

Muscles & Joints Relaxing Organic Massage Oil te pregătește pentru mișcare. Este ideal pentru sportivii amatori sau de performanță, ajutând în recuperarea mușchilor și pregătirea pentru exercițiu, precum și detensionarea acestora. Uleiul se masează cu rigurozitate înainte de training pentru încălzire și după pentru relaxare. Nu este recomandat copiilor sub 7 ani.

Gama Muscles & Joints nu este recomandată femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu un istoric de apoplexie sau epilepsie și nici celor alergice la acid salicilic (folosit în sinteza organică sau întâlnit ca hormon la unele plante). Nu sunt fototoxice sau fotosensibile, ceea ce înseamnă că nu devin toxice odată cu expunerea la soare și nu cauzează leziuni ale pielii în contact cu razele UV.

Produsele Puressentiel sunt 100% organice și naturale, nu conțin parabeni, conservanți, coloranți, substanțe sintetice ori de natură animală și nu sunt testate pe animale.

Citeste si

Leave a Comment