Prima pagină » Premiera “Ultima Razie” – End of Watch

Premiera “Ultima Razie” – End of Watch

by Mirela Dinica
0 comment

 “Ultima Razie” – End of Watch, o producție Crave Films cu Jake Gyllenhaal și Michael Pena, regia și scenariul: David Ayer, va avea premiera pe 5 octombrie.

Filmul este distribuit de Ro image 2000 si Prorom si va putea fi vizionat in premiera in București: Grand Cinema Digiplex Băneasa, Hollywood Multiplex, The Light Cinema, Movieplex, Cinema City: Cotroceni, Sun Plaza, Arad Atrium, Arad GTC, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanța, Iași, Pitești, Timișoara, Târgu Mureș, Cluj: Odeon, Oradea: Cortina, Lotus, Satu Mare: Gran Mall, Slatina, Onești.

Sinopsis: În misiunea lor de a se supune jurământului lor de polițiști, ofițerii Brian Taylor (Jake Gyllenhaal) și Mike Zavala (Michael Peña) au legat o strânsă prietenie pentru a fi siguri că amândoi ajung acasă teferi după fiecare tură. Pentru acești ofițeri de poliție, singura certitudine pe care o au când patrulează pe străzile din South Central, Los Angeles, este că nu există nimic sigur. Când cei doi confiscă banii unui periculos cartel de droguri, excesul lor de zel îi va arunca într-o luptă pe viață. Scenaristul și regizorul David Ayer (Training Day) deschide o fereastră asupra lumii poliției din Los Angeles, așa cum e ea, cu adevărurile, duritatea și compasiunea celor care își fac datoria pe străzile orașului. Produs de John Lesher, Nigel Sinclair și Matt Jackson, cu o distribuție formată din Jake Gyllenhaal, Michael Peña, Anna Kendrick, America Ferrera, Cody Horn, Natalie Martinez și Frank Grillo. ULTIMA RAZIE e o poveste impresionantă și plină de adrenalină despre prietenie, familie, iubire, onoare și curaj.

Citeste si

Leave a Comment