Home AUTO Premii importante la tombola „Iubim2Roți”: o motocicletă BMW F800 R și o bicicletă BMW Cruise M Bike

Premii importante la tombola „Iubim2Roți”: o motocicletă BMW F800 R și o bicicletă BMW Cruise M Bike

by Mirela Dinica
0 comment

„Iubim2Roți”, cel mai mare eveniment de gen organizat în București, își propune să promoveze mersul pe motociclete și biciclete și să aducă în prim-plan problema siguranței acestor participanți la trafic pe străzile orașului.

Evenimentul promite, alături de o paradă cu un număr record de participanți, și multe motive de distracție: stunt show-uri, demonstrații trial, concursuri moto-velo, drive teste și concertele formațiilor „Paraziții” și” Zdob și Zdub”. Și oferă și un motiv spectaculos să participați – o tomobolă cu două premii importante: o motocicletă BMW F800 R și o bicicletă BMW Cruise M Bike.

BMW F800 R este motocicleta folosită de mulți stunt rideri, inclusiv Narcis Roca, eroul spectacolului serii, un roadster foarte manevrabil și ușor. Participarea la tombola oficială „Iubim2Roți” se face achiziționând tricoul oficial al evenimentului fie de pe site-ul oficial, www.shop.free-riders.ro, sau din cele patru puncte de vânzare organizate la eveniment. Câștigătorii vor fi anunțați cu ocazia extragerii oficiale, în seara evenimentului, în jurul orei 21:30, în pauza dintre concertele principale ale serii: „Paraziții” și ” Zdob și Zdub”.

Despre BMW F800 R

O motocicletă roadster rafinată și cu motor cu 2 cilindri este pur și simplu sexy: ușoară, stilată, în formă. Un produs de ultimă generație cu design atractiv, combinația perfectă de plăcere pură la condus cu un grad ridicat de adecvare pentru utilizarea de zi cu zi. Un motor de 798 cc de 2 cilindri, complet învelit în negru nu arată doar superb, ci și sună superb. Și are putere de tracțiune. Bine-cunoscutul și foarte economicul motor dublu paralel (twin engine) oferă o bucurie reală. 86 Nm de cuplu este ceva remarcabil la această categorie – la fel ca și cei 87 CP. Ergonomia care se potrivește tuturor, un șasiu ferm și stabil și o geometrie perfect echilibrată completează acest pachet extraordinar: manevrare foarte bună pentru oraș și ultra-stabilitate la deplasările la viteze mai mari pe drumuri de țară. Mai mult, este algerea preferată pentru practicanții de stunt riding, așa cum este faimosul Chris Pfeiffer sau Narcis Roca, spaniolul resposabil de stunt showul de la „Iubim2Roți”.

Despre BMW Cruise M Bike

BMW Cruis M Bike își respectă blazonul și este o bicicletă de viteză. Cadrul de aluminiu și utilizarea unor elemente din carbon asigură o greutate de 14,8 kg. BMW îmbină experiența vastă de design și construcție a cadrului de bicicletă cu componente de cea mai bună calitate: furca SR Suntour XCR RL-Rm, schimbător Shimano Deore cu 30 de viteze, frâne pe disc Shimano BR-M395 180mm sau anvelope SafetySystem cu inserții kevlar bazate pe tehnologia RunFlat Continental CruiseCONTACT.

Citeste si

Leave a Comment