Prima pagină » Prietenia dintre Celentano și Firicel e pusă la grea încercare marți, de la 20:30

Prietenia dintre Celentano și Firicel e pusă la grea încercare marți, de la 20:30

by Mirela Dinica
0 comment

Aventurile din Las Fierbinți continuă și în această săptămână. Celebrele personaje au pregătit o doză consistentă de umor în cele două episoade ce vor fi difuzate marți și joi, de la 20:30, la PRO TV.

În episodul de marți, asistenta venită în sat nu-i dă prea multă atenție lui Bobiță, în ciuda insistențelor acestuia. Cârciumarul schimbă strategia și îl obligă pe Dorel să disimuleze că este pe moarte, poate așa timpul petrecut alături de aceasta va fi în favoarea lui. Nu știe însă că prietenul lui, Giani, a ales să facă același lucru având același scop final: inima tinerei.

Celentano este foc și pară pe camaradul lui, după ce în sat lumea a început să se răspândească vestea că Firicel s-a angajat. Dezamăgit pentru că cel mai bun prieten a ajuns ghid pentru un vânător și trebuie să-și petreacă timpul arătându-i potecile din pădure și cărându-i animalele la mașină în schimbul unor sume consistente, Celentano pune în aplicare un plan prin care încearcă să intre și el în afacere.

Robi pregătește un cadou surpriză pentru Vasile, primarul satului, cu ocazia aniversării acestuia. Pe lângă un buchet cu 4 garoafe, polițistul satului s-a gândit să-i compună șefului său și o scrisoare de mulțumire și veșnică apreciere. Planurile îi vor fi date peste cap de vizita neașteptată a prefectului care vine să-i ceară primarului o sumă de bani, lunar, pentru a-și păstra scaunul.

Citeste si

Leave a Comment