Home VEDETEEXCLUSIV EXCLUSIV | Prigoana nu si-a vizitat copii de ziua lor pentru ca a fost la chef cu angajatii!

EXCLUSIV | Prigoana nu si-a vizitat copii de ziua lor pentru ca a fost la chef cu angajatii!

by Mirela Dinica
0 comment

Silviu Prigoana (49 de ani) a chefuit de Sf. Mihail si Gavriil la petrecerea organizata de trustul Realitatea Tv cu ocazia a 11 ani de la lansarea postului (foto). Prigoana a onorat invitatia de a lua parte la aniversarea postului de televiziune unde a fost actionar vreme de cativa ani, dar , in schimb nu a reusit sa dea un telefon copiilor sai, Maximus Mihai (5 ani) si Eduard Gabriel (1 an si 11 luni) care l-au asteptat acasa la petrecerea zilei lor onomastice.

Deputatul a preferat sa bea un pahar de vin cu ziarista Mara Banica si alti fosti angajati din trustul Realitatea Tv, decat sa isi vada copiii care-l asteptau acasa. Fotografiile cu Prigoana au fost postate chiar pe site-ul de socializare al deputatului. Familia Adrianei Bahmuțeanu a sărbătorit joia trecuta ziua de nume a celor doi copii ai lui Bahmu, Gabriel Eduard și Mihai Maximus și cu această ocazie, fiul cel mare al lui Prigoană a avut de transmis un mesaj pentru tatăl său. „Tati, mi-e dor de tine. Am vrut să merg la tati să îl luam și pe el în casa noastră” a spus micuțul. 

Adriana Bahmuteanu va merge saptamana aceasta la Tribunal de doua ori, odata pentru procesul de custodie al copiilor si a doua oara pentru procesul de divort. Vedeta recunoaste ca se descurca destul de greu cu banii in aceasta perioada, ea avand de platit chiria casei unde sta cu familia, dar si multe alte cheltuieli suplimentare, in conditiile in care Silviu Prigoana i-a dat de cand s-au separat o singura data 1000 de euro. 

 

 

Citeste si

Leave a Comment