Prima pagină » Prima Gala „Maria Pauna Academy” va avea loc in cadrul „Cosmetics Beauty Hair” 2016

Prima Gala „Maria Pauna Academy” va avea loc in cadrul „Cosmetics Beauty Hair” 2016

by Mirela Dinica
0 comment

Make-Up Artistul Maria Pauna organizeaza in acest an prima editie a Galei „Maria Pauna Academy”, la Romexpo, in cadrul Targului „Cosmetics Beauty Hair” 2016 – Editia cu nr. 22, cel mai mare targ de toamna dedicat frumusetii ce va avea loc in perioada 29 Septembrie- 2 Octombrie 2016, in corpul C4 din incinta Romexpo.

invitatie_masterclass1_ro

 

Make-Up Artisul Maria Pauna, este cea care a revolutionat piata de beauty din Romania reusind sa aduca in atentia viitorilor specialisti care vor sa lucreze in industia frumusetii, o noua ocupatie, si anume cea de Dermopigmentist, pe care reuseste sa o introduca in Nomenclatorul Calificarilor din Romania, organizand pe 29-30 Septembrie 2016 Prima Editie a Galei „Maria Pauna Academy”, unde il va avea ca invitat special pe Toni Belfatto.  In cadrul Galei vor fi decernate 9 premii pentru cei mai buni artisti din Romania si cele mai prospere Societati Comerciale din domeniu.

img_5455r1

„Dermopigmentarea se practica in Romania de peste sapte ani, dar pana acum nu a fost legiferata sub nicio forma, motiv pentru care inscrierea si formarea viitorilor specialisti in frumusete a devenit o necesitate odata cu alinierea la Legislatia Europeana”, a spus Make-Up Artistul Maria Pauna. Din Februarie 2014, in colaborare cu Ministerul Muncii, Ministerul Sanatatii si Autoritatea Nationala pentru Calificari, Maria Pauna a dezvoltat legiferarea ocupatiei de Dermopigmentist, care are cod COR 514210. De asemenea, existand cod COR in campul muncii pentru ocupatia de Tatuator, aceasta a elaborat si competente pentru aceasta ocupatie, impreuna cu Presedintele Asociatiei Artistilor Tatuatori din Romania, Costi Azoitei ( Asociatia Tattoo & Piercing Romania ).

Astfel, piata de beauty este din acest an reimprospatata cu doua noi ocupatii recunoscute si a caror calificari si competente pot fi echivalate si in strainatate, pentru ca acum sunt legiferate dupa noile Norme Europene.

Pentru a veni in sprijinul specialistilor care isi vor obtine competentele de acum inainte, Maria Pauna a scos si primul Manual de micropigmentare, tehnologie, metodologie si practica”.

invitatie_lansare_carte_ro

In colaborare cu Toni Belfatto, Maria Pauna va lansa la targul Cosmetics Beauty Hair, in perioada 29 septembrie- 2 Octombrie cartea ”Sprancene hiper-realistice masculine si feminine” care exista acum tradusa si in limba romana. Autorul acesteia, Toni Belfatto, si co-autorul Maria Pauna si-au dorit sa faca o incursiune in lumea Microdermopigmentarii Hiper-realistice si sa impartaseasca din experianta si secretele lor. Cartea se adreseaza viitorilor dermopigmentisti si a fost tradusa deja in peste cinci limbi straine, fiind lansata in Franta, Italia, Spania, Statele Unite, Brazilia si acum in Romania la pretul de 125 de Euro si pe care o veti putea achizitiona la targul Cosmetic Beauty Hair 2016 de la standul Maria Pauna Academy.

Citeste si

Leave a Comment