Prima pagină » Primăvară – Vară 2013: un sezon cu personalitate pentru domni

Primăvară – Vară 2013: un sezon cu personalitate pentru domni

by Mirela Dinica
0 comment

Mocasini, brogues, culori puternice, piele lăcuită, modele perforate și all time classics. Se anunță un sezon special pentru domni, iar colecția IL PASSO primăvară – vară 2013 îi provoacă să își completeze ținutele cu mocasini, brogues reinterpretați, pantofi din piele lăcuită sau perforată, culori puternice sau să aleagă unul dintre modele clasice ce trebuie să se regăsească în garderoba fiecărui barbat.

1. Mocasinii se număra printre pantofii preferați de către domni de câteva sezoane, iar 2013 nu face excepție. Creați din piele întoarsă extrem de fină, aceștia pot fi purtați cu ușurință, atât în timpul zilei, cât și în serile lejere de primăvară sau vară.

2. Modelele reinterpretate de brogues nu lipsesc din colecția IL PASSO dedicată noului sezon, fiind una dintre constantele colecțiilor masculine pe podiumurile internaționale. Maro, bluemarin sau negri, aceștia se potrivesc atât ținutelor casual, cât și costumelor pline de personalitate.

3. Colecția IL PASSO primăvară – vară 2013 este caracterizată de culori puternice, regăsite atât în modele de pantofi din piele întoarsă în nuanțe atipice precum roșu sau mint, dar și în accesorii care dau o notă veselă pantofilor, precum șireturi sau interioare colorate.

4. În ceea ce privește materialele, hiturile sezonului sunt pielea lăcuită sau pielea perforată, care se regăsesc în modele care pot completa o ținută classy, atât pentru zi, cât și pentru seară.

5. Pentru domnii care preferă eleganța și modele clasice, IL PASSO aduce în noua colecție pantofi ce nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunui bărbat. Modelele all time classics, în nuanțe de negru sau maro, pot fi purtate atât alături de costume masculine, cât și în combinații cromatice îndrăznețe.

Citeste si

Leave a Comment