Prima pagină » Primele declaratii ale Iuliei Vantur despre vacanta in India si planurile de viitor

Primele declaratii ale Iuliei Vantur despre vacanta in India si planurile de viitor

by Mirela Dinica
0 comment

Luni seara Iulia Vantur a venit la “Happy Hour” pentru a-i acorda lui Catalin Maruta primul interviu de la revenirea sa in tara. Dupa o vacanta de vis petrecuta in India, tara de care este iremediabil indragostita, timp in care presa din Romania a facut numeroase speculatii pe seama plecarii sale, Iulia a dorit sa clarifice lucrurile si sa aiba un drept la replica. “Nu sunt iubita lui Salman Khan”, i-a declarat aceasta lui Catalin Maruta.

“Suntem prieteni. In Romania crezi ca nu ies la picnic cu prietenii mei? Uite, eu cu tine, Maruta, am iesit de mai multe ori la masa decat am iesit cu Salman Khan”, a tinut ea sa precizeze. Cu un look nou si zambetul pe buze, Iulia a venit in platoul “Happy Hour” si cu un cadou pentru Maruta: pentru ca prezentatorului “Happy Hour” ii plac picanteriile, aceasta i-a daruit o cutie cu condimente variate aduse chiar din India. Iulia a mai povestit de pe Happylica ca ziarele s-au grabit sa o casatoreasca si sa scrie ca a luat decizia de a nu mai reveni in tara. “Nu m-am mutat in India, nu vedeti ca sunt aici? Ziarele m-au casatorit de doua ori, cu doua persoane diferite, apoi au scris ca nu ma mai intorc in tara. Iata ca m-am intors”, a spus aceasta. “Semnul rosu pe frunte este o binecuvantare pe care o primesti impreuna cu focul, in cadrul unui ritual. Femeile maritate poarta acea bulina rosie pe cararea parului”, a tinut vedeta sa clarifice articolele care speculau ca aceasta ar fi devenit sotia starului de la Bollywood.

Intrebata ce fel de om este Salman Khan, Iulia a precizat la “Happy Hour”: “E un om bun, faptele o dovedesc, insa nu-mi permit sa vorbesc despre un om care traieste in alta tara. Salman are o fundatie caritabila foarte frumoasa, cu care ajuta multi oameni, le plateste operatiile”. Iulia i-a mai povestit lui Maruta ca si-a petrecut vacanta in India calatorind si descoperind locuri pe care nu reusise sa le vada in celelalte vizite ale sale. “Imi place India, e locul in care ma simt foarte bine. Am calatorit foarte mult si de data aceasta, am cunoscut multi oameni, am fost intr-un ashram, am invatat multe despre designul de bijuterii pentru ca am mers acolo intr-un atelier unde se fac bijuterii.”

Despre planurile sale profesionale, Iulia Vantur a anuntat aseara in emisiunea lui Maruta de la Pro Tv ca se pregateste de un nou sezon “Dansez pentru tine”, care va incepe din toamna, dar si ca a luat decizia de a renunta la un alt proiect de suflet, de care s-a despartit cu mare greutate: “Cu parere de rau a trebuit sa renunt la ceva. Miam dat seama in aceasta vacanta ca nu am timp sa le fac pe toate, ca trebuie sa imi dozez energia. Am renuntat la ceva foarte drag, la Stiri, a fost o decizie foarte grea, dar pe care in cele din urma am luat-o. Sunt multi ani pe care i-am petrecut la Stiri si am foarte multi prieteni acolo. Stirile raman la capitolul amintiri frumoas, sunt un capitol extraordinar din viata mea. Insa din toamna reincepem “Dansez pentru tine”, urmeaza sa avem si preselectii si voi mai avea alte proiecte despre care voi vorbi la momentul potrivit”, a incheiat Iulia.

Citeste si

Leave a Comment