Prima pagină » Priviri seducatoare, glamour si rafinament in cadrul lansarii Bonilash® in Romania

Priviri seducatoare, glamour si rafinament in cadrul lansarii Bonilash® in Romania

by Mirela Dinica
0 comment

La Palatul Noblesse, intr-un cadru elegant si sofisticat, a avut loc lansarea oficiala a Bonilash® – ser revolutionar pentru gene lungi si dese. Industria de beauty, dar si vedete au descoperit secretul genelor naturale, frumoase si sanatoase, direct de la Andreea Ibacka, gazda evenimentului. Unicitatea Bonilash® a fost pusa in valoare printr-o atmosfera exclusivista de cocktail venetian, in care sampania si glamour-ul au oferit garantia unei seri magice.

Bonilash®, secretul genelor lungi, te indeamna sa visezi cu ochii deschisi, alegand sa vezi de fiecare data frumosul. Iar aseara, frumosul exprimat in toate formele sale a pus stapanire pe intreg Palatul Noblesse. Acordurile de pian care au rasunat toata seara si melodiile interpretate de talentata Lorena au creat un univers ce a stat sub semnul sensibilitatii si feminitatii. Creat din pasiune pentru frumusete si din respect pentru sanatate, Bonilash® este un produs de ingrijire destinat femeilor, care ajuta genele naturale sa fie mai lungi si mai dese. Evenimentul a celebrat frumusetea feminina naturala, mizand pe puterea privirii seducatoare. Pentru gene cu 25% mai lungi si mai definite dupa doar 12 saptamani de utilizare in mod regulat, dar si pentru intensificarea culorii naturale a acestora, doamnele pot uita de acum inainte de alte metode cosmetice care le deterioreaza genele si care conduc inevitabil si la pierderea acestora.

Aplicarea serului Bonilash® este facila si confortabila, iar folosit corect, seara de seara, dupa 12 saptamani se redescopera frumusetea naturala si vitalitatea propriilor gene. Produsul „must have” al noului sezon de primavara-vara 2016, dezvaluit la Palatul Noblesse, se aplica seara, dupa demachiere, pe pleoapele curate si uscate, de-a lungul liniei genelor superioare, tinand pleoapele inchise. Usor de folosit, cu o textura placuta si fina, acesta se distribuie facil pe piele si are o absorbtie adecvata.

Daca ochii nu mint niciodata, atunci lasa-i pe ceilalti sa te descopere asa cum esti – femeia care nu se conformeaza tiparelor, care este intotdeauna ea insasi, isi accepta temerile, se iubeste pe sine si priveste cu incredere inainte. Traieste experienta Bonilash® si accepta sa cuceresti lumea dintr-o privire, mizand pe forta si aspectul estetic al genelor tale naturale!

Unicitatea serului pentru gene Bonilash® consta in substanta activa bimatoprost, un stimulent eficient pentru cresterea numarului de gene, ce permite alungirea acestora cu 25%, intarindu-le si impiedicand pierderea acestora. Bonilash® este un tratament testat oftalmologic si dermatologic, care sustine sanatatea si vitalitatea genelor.

Citeste si

Leave a Comment