Prima pagină » Proconsul fac cadou fanilor un single de sărbători – ”La mulți ani!”

Proconsul fac cadou fanilor un single de sărbători – ”La mulți ani!”

by Mirela Dinica
0 comment

Cum în preajma sărbătorilor de iarnă este împământenit obiceiul de a dărui, legendara trupa rock, Proconsul, vine în întâmpinarea fanilor cu un cadou muzical. Single-ul se numește ”La multi ani”, este compus de solista de muzică creștină, Luminița Ciuciumis, iar aranjamentul muzical și înregistrarea piesei poartă semnătura Proconsul. 

<‘La mulți ani!” este mesajul nostru către fani pentru anul ce vine. A fost o colaborare „ca în familie” cu prieteni dragi, iar rezultatul este o piesă încarcată de gânduri bune și sentimente pozitive, în prag de sărbători, pentru toți românii>, spune Bodo.
Single-ul beneficiază și de un clip filmat în studioul lui Mihai Alexandru, iar pe lângă compozitor, mai apar solistul celei mai cunoscute formții de muzică creștină, Nick Decean, și Carmen, soția lui Dragoș Dincă (Proconsul). Filmările au fost făcute de Marian Cristea, un prieten drag al trupei rock, iar editarea audio și video a piesei ”La mulți ani!” a fost realizată de Andy Robert (El Proyecto) și Ciprian Mirică.

[youtube width=”580″ height=”350″ video_id=”6AoeDXUJ-Rw”]

Citeste si

Leave a Comment