Prima pagină » Prodanca și-a asigurat spatele la Cluj! DK Sportler a preluat acțiunile clubului în schimbul a 1.5 milioane de euro

Prodanca și-a asigurat spatele la Cluj! DK Sportler a preluat acțiunile clubului în schimbul a 1.5 milioane de euro

by Mirela Dinica
0 comment

Fostul portar al neamților de la Fortuna Dusseldorf, Arminia Bielefeld și FC Koln, Volker Diergardt, în prezent acționar la o firmă de consultanță și marketing, a venit în urmă cu două zile la Cluj, pentru a negocia cumpărarea pachetului de acțiuni de la “U” Cluj.

Delegația germană a vizitat “Cluj Arena” și a discutat cu actualul acționar majoritar, Ioan Mărginean, și cu autoritățile locale. Negocierile dintre cele două părți s-au încheiat puțin după ora 22:00, iar nemții au primit 48 de ore timp de gândire pentru a da un răspuns final. Cei care au perfecționat această mutare au fost Anamaria Prodan și Vasile Miriuță. Cei doi se află în relații foarte bune de pe vremea în care fostul fotbalist era coleg de cameră cu Reghecampf, la Energie Cottbus. Anamaria va rămâne în continuare președintele clubului. Totodată, aceasta a discutat astăzi cu jucătorii clujeni și i-a convins să nu își depună memorii, fiind neplătiți de mai bine de trei luni. Din etapa următoare, la cârma echipei va ajunge Vasile Miriuță, fostul jucător al lui Energie Cottbus și bun prieten cu tehnicianul Stelei. Agenția de publicitate sportivă din Germania, DK Sportler, s-a înțeles vineri seară cu Ioan Mărginean pentru a prelua acțiunile clubului din Ardeal în schimbul a 1,5 milioane de euro, iar luni se vor semna actele.

Citeste si

Leave a Comment