Home STIL DE VIATAFRUMUSETE Produse bune pentru exfoliere

Produse bune pentru exfoliere

by Predescu Cristina
0 comment

Exfolierea este o metoda speciala de ingrijire care se foloseste periodic. Rolul gomajului este acela de a elimina celulele moarte ale epidermei lasand pielea curata si cu o textura de catifea. De obicei, se aplica prin miscari de masaj circulare pe zonele care trebuie tratate, lasand pielea foarte catifelata si pregatita pentru diferitele produse de ingrijire a corpului.

 „”Un produs excelent este  Gelul exfoliant delicat de la Thalion. Bogata in alge de mare Spiralis, aceasta crema exfolianta delicata specifica curata perfect pielea sensibila. Margelutele de jojoba imbunatatesc si patrund progresiv in piele ca o mangaiere. Impuritatile si celulele moarte dispar. Pielea respira, straluceste si capata o textura de catifea. Instructiuni: aplicati de 1-2 ori pe saptamana in strat subtire peste fata si gat peste tenul si gatul curatat si uscat. Masati circular pana cand perlele dispar complet, evitand contactul cu zona ochilor. Clatiti din abundenta cu apa calduta si aplicati Lotiunea Tonica Delicata.

Luati in calcul si Sapunul exfoliant cu alge. Face parte din colectia Thalion si combina particulele de exfoliere (alga rosie Floridae) cu anumiti agenti calmanti, vegetali de curatare (ulei de palmier). In contact cu apa, algele fac sapunul usor aspru pentru a elimina impuritatile si pentru a activa micro-circulatia la suprafata. Utilizare: la dus sau la baie, frecati cu insistenta zonele aspre (coate, genunchi, talpi etc)”, recomanda Florina Morareanu, make-up artist Melkior.

Citeste si

Leave a Comment