Prima pagină » Promised Land, din 25 ianuarie si in Romania

Promised Land, din 25 ianuarie si in Romania

by Mirela Dinica
0 comment

Premiera filmului „Promised Land” in regia lui Gus Van Sant va avea premiera in Romania pe 25 ianuarie 2013. Dindristributie fac parte: Matt Damon, France McDormand și John Krasinski.

Steve Butler (Matt Damon) este un reprezentant al unei companii de exploatare a gazului declanșează o serie de evenimente care îi vor schimba viața după ce ajunge într-un orășel unde angajatorii săi vor să pună mâna pe resursele naturale locale. Gus Van Sant regizează filmul după un scenariu original scris de John Krasinski & Matt Damon, după o poveste de Dave Eggers.

Steve e trimis la McKinley, un orășel de provincie, împreună cu colega sa Sue Thomason (laureata cu Oscar Frances McDormand). În ultimii ani orașul a fost lovit puternic de recesiunea economică, așa că cei doi sunt convinși că localnicii vor ceda imediat propunerii lor de a le ceda drepturile de a fora pe pământurile lor, privindu-i ca pe niște salvatori. Însă ceea ce părea la început o misiune de rutină de rezolvat într-o vizită extrem de scurtă se complică pe plan profesional din cauza apelului lui Frank Yates (Hal Holbrook, laureat cu Oscar), un respectat profesor din oraș, care își cheamă concetățenii la o mai atentă considerare a ofertei celor doi corporatiști, dar și pe plan personal, după ce Steve face cunoștință cu Alice (Rosemarie DeWitt). Când în peisaj își face apariția și Dustin Noble (John Krasinski), un ecologist versat, lucrurile se încing și miza crește periculos, atât cea personală, cât și cea profesională.

Citeste si

Leave a Comment