Home STIL DE VIATASANATATE Pune-ți fustița și vino la Go! Go! Diet

Pune-ți fustița și vino la Go! Go! Diet

by Raport Monden
0 comment

Go! Go! Diet va fi alături de participantele la cea de-a treia ediție SkirtBike, evenimentul biciclistic anual dedicat în exclusivitate femeilor, care va avea loc sâmbătă, 26 mai. Sute de fete cochete vor pedala pe străzile orașului, pentru a promova mersul pe bicicletă ca mod de viață echilibrat, ca pată de culoare în viața social-urbană a capitalei.

Go! Go! Diet promovează stilul de viață sănătos alături de SkirtBike, deoarece o alimentație echilibrată și un mod de viață activ sunt principalii factori care contribuie la menținerea unei bune sănătăți și a unei forme fizice desăvârșite. Pe tocuri, în balerini, cu fustițe și rochițe, flori la ureche și pălării de vară, fetele chic și zâmbitoare vor defila sâmbătă pe două roți sub privirile admirative de pe trotuare, de la terase și balcoane.

O echipă Go! Go! Diet va fi prezentă la eveniment și va premia o biciclistă norocoasă cu 7 zile din dieta propusă. Premiul constă în livrarea preparatelor dietei (sub forma a 3 mese principale și 2 gustări), zilnic, timp de o săptămână, la adresa câștigătoarei. Meniul dietei conține multe alimente gustoase și sănătoase, preparate ingenios pentru a li se păstra savoarea. SkirtBike se va desfășura sâmbătă, 26 mai, începând cu ora 16:30 și va avea ca punct de plecare Parcul Circului. Fetele vor defila cu eleganță pe traseul Aleea Circului – Șoseaua Stefan cel Mare – Calea Dorobanților – Piața Charles de Gaulle – Bd. Aviatorilor, având ca punct final Parcul Herăstrău, intrarea Pescăruș (șoseaua Nordului). Evenimentul va beneficia de escorta Poliției pe ruta stabilita, iar popasul final se va face pe pajiștea de la Roaba de Cultură, unde participantele vor fi întâmpinate cu multe surprize, jocuri, băuturi racoritoare, hamace și un concert minunat.

Citeste si

Leave a Comment