Prima pagină » QUEEN BEE, frumusete renascuta cu lăptișor de matcă grecesc

QUEEN BEE, frumusete renascuta cu lăptișor de matcă grecesc

by Mirela Dinica
0 comment

Inspirați de cel mai prețios dar al albinelor – lăptișorul de matcă – și valoroasele cunoștințe din domeniul cercetării acestora, APIVITA a prezentat in cadrul unei conferinte de presa organizata la Palatul Ghica Gradisteanu noua gamă QUEEN BEE.

Gamă propune o abordare holistică a anti-îmbătrânirii, combinând miraculosul efect al lăptișorului de matcă grecesc încapsulat în stare proaspătă în lipozomi cu 12% ingrediente active, fără precedent! Gama reface fiziologia, structura și funcția barierelor pielii, totodată îmbunătățind funcționarea armonioasă a acesteia.

Ccu o abordare comprehensivă a procesului de anti-îmbătrânire, APIVITA reinventeaza  gama QUEEN BEE; lăptișorul de matcă grecesc se îmbină perfect cu o multitudine de extracte naturale pentru a rezulta un sistem unic și eficient care să îmbunătățească toate semnele îmbătrânirii. Pentru prima dată, o linie naturală de produse pentru îngrijirea feței promovează comunicarea simultană a diferitelor straturi ale pielii și mobilizarea lor pentru transferarea mesajului de renaștere.

Gama QUEEN BEE este potrivită tuturor tipurilor de ten și NU conține  SILICON, PARABENI, PROPILEN GLICOL, ULEIURI MINERALE, ETANOLAMINĂ, FTALAȚI, PCM, NM. 

QUEEN BEE – INGREDIENTE ACTIVE

Pentru prima dată, o gamă de îngrijire a feței este îmbunătățită cu 12% ingrediente active!

LĂPTIȘOR DE MATCĂ GRECESC PROASPĂT

Un simbol al frumuseții eterne și al tinereții și totodată hrana exclusivă a reginei albinelor, lăptișorul de matcă este bogat în vitamine, minerale și oligoelemente. Conform studiilor, fiind o sursă bogată de acizi grași și vitamine, acesta îmbunătățește dezvoltarea fibroblaștilor pielii, acoperind astfel nevoile exigent ale pielii mature de reparare și protecție anti-îmbătrânire.

ZIZYPHUS JUJUBA

Zizyphus Jujuba este responsabil pentru lifting și fermitate. Acesta activează proteinele structurale și îmbunătățeste elasticitatea și fermitatea pielii. Prin acțiunea sa, conturul feței va fi neted si mai bine definit.

EXTRACT DIN SEMINȚE DE LUPIN ALB

Extractul din semințe de Lupin alb are acțiune de fermitate și lifting, cunoscut pentru stimularea producției de colagen de înaltă calitate (tipul I de colagen). Mai mult decât atât, acesta ajută la alinierea și plierea colagenului, îmbunătățind elasticitatea și remodelând conturul facial.

RABDOSIA RUBESCENS

Rabdosia Rubescens oferă uniformitate și luminozitate. Acesta reduce producția melaninei și hemoglobinei și reduce inflamarea. În plus, ajută la producția de colagen (tip I și III), oferă luminozitate și uniformizează nuanța tenului.

CISTUS INCANUS

Cistus Incanus oferă hidratare și întărește sistemul natural de apărare al pielii, fiind cunoscut și sub numele de Trandafir de stâncă, planta cu cea mai mare concentrație de polifenoli din Europa. Aceasta îmbunătățește sistemul antioxidant al pielii mature, iar în combinație cu acidul hialuronic, reface bariera de hidratare a pielii, menținând-o netedă și hrănită.

EXTRACTUL PATENTAT DE PROPOLIS

Propolisul este o rășină produsă de albinele lucrătoare și este bogat în flavonoide și terpene, fiind apreciat și pentru proprietățile sale antimicrobiene, antioxidante și astringente. Este consumat ca și supliment alimentar pentru a întări sistemul imunitar. Studiile din laborator au arătat că Extractul Patentat de Propolis APIVITA reduce stresul oxidativ cu 20%, crește vitalitatea celulară cu 40% și îmbunătățește producția de colagen.  

Noua gamă QUEEN BEE este îmbunătățită cu cele mai prețioase Uleiuri Esențiale 100% Organice: MYRRH (Detoxifiant), ROSA DAMASCENA (anti-oxidant, anti-depresiv) & FRANCINSENCE (anti-inflamator, anti-depresiv).

INOVAȚII ȘTIINȚIFICE UNICE

LĂPTIȘOR DE MATCĂ GRECESC ÎNCAPSULAT ÎN STARE PROASPĂTĂ ÎN LIPOZOMI

Microîncapsularea lăptișorului de matcă grecesc în lipozomi asigură: prospețime, stabilitate și livrare optimă în celulele din cele mai profunde straturi ale epidermei. Acesta oferă eficacitate extraordinară în reducerea ridurilor și a procesului de reînnoire al pielii.

EXTRACT PATENTAT DE PROPOLIS PREMIAT, Inovație APIVITA

Această metodă inovativă se referă la extragerea și încapsularea polifenolilor și flavonoidelor propolisului. Pentru prima dată, substanțele active sunt încapsulate în ciclodextrine pentru a atinge concentrația maximă de flavonoide și polifenoli. Produsul final este un extract cu puternice proprietăți antioxidante, care cresc vitalitatea celulară și protejează pielea împotriva îmbătrânirii premature. Studiile din laborator i-au demonstrat eficacitatea în protejarea celulelor împotriva factorilor dăunători din mediul înconjurător și în menținerea vitalității acestora. (Extract Propolis/Propolis Extract, Patent No. 1007520)

APA ÎNLOCUITĂ CU INFUZIE DE TRANDAFIR SĂLBATIC

Apa folosită în gama Queen Bee a fost înlocuită cu infuzie de trandafir salbatic* – încă o inovație APIVITA. Trandafirul sălbatic este folosit pe scară largă în medicina tradițională chineză, iar infuzia de trandafir sălbatic oferă proprietăți antioxidante, anti-inflamatorii și hidratante.

*Aproximativ 70% din compoziția produsului este apă. Astfel, atât calitatea apei, cât și îmbogățirea cu ingrediente active sunt parametri importanți în înalta calitate și eficacitatea produsului final. Apa care este folosită pentru infuzie este procesată în Fabrica Bioclimatică APIVITA și are o conductivitate electrică foarte mică, prin urmare fiind de o puritate extrem de ridicată (<1 mS/cm: conductivitatea este chiar mai scăzută decât standardele care se aplică pentru utilizarea în produsele cosmetice și corespunde celor aplicate medicamentelor administrate pe cale orală, conform FDA – Food and Drug Administration, SUA). Așadar, această apă este un mediu ideal pentru îmbunătățirea cu ingrediente active din plante.

Noua gamă QUEEN BEE

Gama QUEEN BEE constă în șase produse: Serul Holistic Anti-îmbătrânire, Crema Holistică Anti-îmbătrânire pentru zi SPF 20/PA+++, Crema Holistică Anti-îmbătrânire pentru zi cu textură lejeră, Crema Holistică Anti-îmbătrânire pentru zi cu textură bogată, Crema Holistică Anti-îmbătrânire pentru noapte și Crema Holistică Anti-îmbătrânire pentru ochi.

QUEEN BEE Ser Holistic Anti-îmbătrânire

95% Ingrediente Naturale

Ser de înaltă performanță, cu o tehnologie de ultimă oră și o formulă îmbunătățită. Oferă instant fermitate și este o etapă esențială în procesul holistic APIVITA de îngrijire al pielii.

Mod de folosire: se aplică înainte de crema QUEEN BEE, dimineața și seara, pe pielea feței și a gâtului, printr-un masaj delicat al degetelor.

QUEEN BEE Cremă Holistică Anti-îmbătrânire pentru zi cu textură lejeră

95% Ingrediente Naturale

Cremă de zi pentru piele normală și mixtă. Conturul feței va fi mai ferm și mai bine definit, în timp ce ridurile vor fi netezite. Pielea se va simți hidratată, mai luminoasă, cu o nuanță uniformă.

 Mod de folosire: se aplică zilnic, după Serul QUEEN BEE, pe față și gât

QUEEN BEE Cremă Holistică Anti-îmbătrânire pentru zi cu textură bogată

94% Ingrediente Naturale

Destinată pielii uscate, crema cu textură bogată hrănește pielea, datorită texturii catifelate și îmbunătățește elasticitatea. Conturul feței va fi mai ferm și mai bine definit, iar ridurile vor fi netezite. Pielea se va simți hidratată, mai luminoasă, cu o nuanță uniformă.

Mod de folosire: se aplică zilnic, după Serul QUEEN BEE, pe față și gât.

QUEEN BEE Cremă Holistică Anti-îmbătrânire pentru noapte

96% Ingrediente Naturale

Aceasta repară pielea pe timpul nopții, atunci când ritmul regenerării celulare crește. Datorită papainei, are și un efect blând de exfoliere, dezvăluind un ten întinerit și luminos.

Mod de folosire: se aplică noaptea, după Serul QUEEN BEE, pe față și gât

QUEEN BEE Cremă Holistică Anti-îmbătrânire pentru ochi

96% Ingrediente Naturale

Formulată special pentru zona delicată a ochilor, aceasta ajută la îmbunătățirea semnelor oboselii și a îmbătrânirii. De asemenea, crema reduce ridurile, diminuează cearcănele și oferă ochilor un aspect luminos și odihnit.

Mod de folosire: se aplică într-o cantitate redusă, dimineața și seara

 

Citeste si

Leave a Comment