Home VEDETEINTERVIURI RADHU, distracție la Disneyland

RADHU, distracție la Disneyland

by Mirela Dinica
0 comment
Singurul cântăreț de origine columbiana din România și-a petrecut vacanța în capitala Franței, acolo unde a vizitat cele mai importante obiective turistice: Muzeul Luvru, cel mai mare muzeu de istorie și artă din Franța și unul dintre cele mai importante din lume, si Bazilica Sacre-Coeur situată pe colina Montmartre.
„Cele mai frumoase opere pe care le-am admirat la Luvru au fost Codul lui Hammurabi, Venus din Milo, Gioconda (Mona Lisa) de Leonardo da Vinci și Libertatea conducând poporul de Eugene Delacroix. Evident,dincolo de istorie și cultură,am avut parte de avenutură la Turnul Eiffel, faimoasa construcție pe schelet de oțel din Paris ce măsoară 324 m înălțime”, a mărturisit Radhu. 
 
Fascinația parcului de distracție


O altă zi a vacanței a dedicat-o parcului de distracții Disneyland ce fascinează nu doar copii, ci și adulții. „La Disneyland, Eurodisney pot să spun nu numai că mi-am retrăit copilăria pentru că acolo te simți fără vârstă, dar am avut ocazia să văd oameni de pe tot mapamondul, din toate culturile, oameni care se îmbrățișau în timpul paradelor și la finalul zilei, când se dau artificiile după show-ul „Disney-dreams”. Are loc un fel de globalizare și este un parc în care poți merge cu familia, prietenii și copii în orice anotimp. Pe lângă personajele de poveste pe care le întâlnești la tot pasul, orașul copiilor este de-a dreptul impresionant. Atât eu, cât și prietenii mei ne-am simțit extraordinar, și am să încerc să mai ajung la Disneyland și pe timp de vară”, a adăugat Radhu.
Asculta piesa lui radhu aici: link youtube Radhu – Quimera (Official Single)

Citeste si

Leave a Comment