Home VEDETEEVENIMENT Radu Mazare, apariție șoc la Carnavalul Mamaia! El s-a costumat in Rege Scoțian | FOTO

Radu Mazare, apariție șoc la Carnavalul Mamaia! El s-a costumat in Rege Scoțian | FOTO

by Mirela Dinica
0 comment

Stațiunea Mamaia s-a transformat, pentru o seara, în Rio de Janeiro. Astfel, cel mai asteptat eveniment al anului, prima editie a Carnavalului Mamaia 2012, a debutat cu defilarea carelor alegorice ale celor mai importante cluburi din statiune, printre care Crema, Summer Crush, Bellagio, Fratelli etc.

Edilul Constantei, Radu Mazare, organizatorul evenimentului, si-a facut aparitia asa cum ne-a obisnuit de la inceputul verii, costumat ca un personaj de istorie, de aceasta data alegand sa fie un rege scotian din anul1600, flancat de 4 fete care i-au stat pe parcursul serii de-a stanga si de-a dreapta. Cele zece care alegorice si-au prezentat fiecare show-ul personalizat in stilul specific al fiecaruia. De departe cel mai impresionant show a fost cel al clubului Summer Crush, care l-a avut invitat special pe Alex Velea si dansatorii sai. Artistul a facut un spectacol de senzatie pentru Clubul Summer Crush, de altfel fiind singurul artist care a fost adus de un club, din cele zece. Summer Crush a ocupat locul doi in top-ul celor mai bune cluburi din Mamaia, dupa clubul Crema care a obtinut locul I, locul trei revenindu-i clubului Princess. Crush Beach a primit la randul sau, in cadrul Fashion TV Summer Festival, premiul special pentru cea mai fashion si cu stil plaja din Mamaia.

„Așa cum am spus, fiecare club va avea propriul lui car alegoric, fiecare club se va prezenta cu animatoare, cu coregrafie, costumații, cu DJ, cu muzica lor și vom putea participa cu toții, așa cum am văzut eu în alte țări si iata ca din luna mai de cand le-am spus patronilor ca cine va avea car, va avea clubul deschis, iar cine nu, isi va inchide portile,iar dupa cum vedeti acest lucru s-a concretizat. Nu vreau ca la cluburi sau la distracție, să vină doar cei tineri sau cei neînsurați sau cei care se consideră apți pentru a merge în club. Nu! Vreau să fie o petrecere de bucurie pentru toată lumea. Tin  să le mulțumesc deținătorilor de cluburi, care fac eforturi deosebite, hotelierilor si detinatorilor de plaje si restaurante. A fost, dupa cum vedeti, un eveniment de foarte mare avengură, cu scenă amplă, muzică, lumini, dar cu niște cheltuieli infime din partea Primăriei Constanța. Am făcut în așa fel, cum nu se face în România, si am reușit să punem cap la cap pe toți cei care cred în turismul românesc și care cred că poate fi promovat pe această temă” si-a inceput Radu Mazare discursul in fata celor peste 5000 de persoane prezente in fata Casinoului din Mamaia care au urmarit  spectacolul si defilarea carelor alegorice. 

 

 

 

 

Citeste si

Leave a Comment