Home VEDETEMONDEN Raisa este primul membru al juriului Supraviețuitorul!

Raisa este primul membru al juriului Supraviețuitorul!

by Mirela Dinica
0 comment

Suspansul și tensiunea și-au spus cuvântul în Supraviețuitorul! Cele două triburi, Hangin și Tubig, s-au unificat luni seară și au format tribul Araw. Concurenții au început lupta pe cont propriu, și-au făcut noi strategii și au încercat să treacă de probe extrem de dificile pentru a rămâne în joc. Ediția Supraviețuitorul de luni a obținut 6.9 puncte de rating și 22.7% share, la nivelul publicului comercial, pe întreaga durată de difuzare.

Maria a primit o nouă șansă luni seară și, cu toate că a fost votată la Consiliul tribal să părăsească competiția, a fost trimisă pe Insula exilului, unde a fost primită cu bucurie de Liviu, Lucian și Ina.

Concurenții ajunși în cea de-a doua jumătate a jocului au luat parte la unificarea triburilor Hangin și Tubig, transformate în tribul soarelui, Araw. De acum, mizele sunt mult mai mari și fiecare are o șansă la marele premiu de 100.000 de euro și titlul de unicul supraviețuitor.

Unificarea a început cu o petrecere, în care concurenții au mâncat, pentru prima dată de când sunt pe insulă, carne și pâine. A fost un prilej bun pentru ei de a se apropia, deoarece, de acum înainte, vor trăi împreună. Relaxarea nu a durat foarte mult, deoarece Dragoș i-a anunțat pe toți că vor avea prima probă individuală, prima încercare care i-a testat cât de bine se descurcă pe cont propriu. Fiecare a fost singur împotriva celorlalți.

Toți au primit câte 48 de piese de lemn, pe care au fost nevoiți să le aranjeze într-un turn de 24 de etaje, cu o înălțime de 2 metri și 40 de centimetri. Concurenții au început proba și au făcut tot posibilul să rămână în competiție, însă tensiunea și concentrarea și-au spus cuvântul. Dacă Otniela a reușit să termine turnul prima, Diana a avut ghinion și, după ce reușise să clădească jumătate dintre etaje, turnul ei s-a dărâmat și a trebuit să ia totul de la capăt. Nu a mai avut timp să clădească turnul înaintea colegilor ei, așa că a părăsit tribul Araw. Însă, pentru ea nu s-a încheiat jocul, deoarece a primit o nouă șansă și s-a alăturat Mariei, Inei, lui Liviu și lui Lucian pe Insula exilului.

O nouă insulă pentru tribul Araw

Membrii tribului Araw, Otniela, Raisa, Andrei, Robert, Iulian, Mircea S., Mircea A., Andreea și Adina, au de acum o nouă casă, o insulă mai mare, pe care vor trebui să supraviețuiască de acum înainte. Concurenții s-au bucurat de schimbare și au luat totul de la zero. Ei au căutat locul potrivit pentru adăpost, au căutat hrană, au fost încântați de tot ce le oferă locul care-i găzduiește acum și au încercat să-și facă noi alianțe și să-i cunoască mai bine pe cei cu care nu au interacționat foarte mult până acum. Prima zi în această formulă a adus discuții noi și strategii pentru a rămâne cât mai mult în joc. Chiar dacă unii dintre ei erau apropiați până acum, lucrurile s-au schimbat odată cu unificarea triburilor, iar concurenții au conștientizat faptul că fiecare luptă pentru el.

Mircea A. a câștigat colierul imunității și prima imunitate individuală

O nouă zi, o nouă provocare! Concurenții au primit dimineață mesajul: ”unul dintre voi are astăzi șansa să câștige ceva foarte important.”, iar dorințele au început să curgă, fiecare spunând ce ar vrea să primească. Însă, au avut parte de o surpriză, o nouă probă de imunitate pentru tribul Araw!

Dragoș Bucurenci a luat înapoi simbolul imunității, iar de acum înainte concurenții vor lupta pentru colierul imunității. Cel care-l va câștiga va avea imunitate personală la Consiliul tribal, va vota, dar nu va putea fi votat să plece de pe insulă. Proba de imunitate le-a testat elasticitatea și rezistența. În orice moment, corpul lor a trebuit să se sprijine pe două trepte ale aceluiași stâlp de lemn, având câte cinci secunde pentru a trece la nivelul următor.

După minute în șir în care au stat suspendați și s-au concentrat să rămână cât mai mult acolo, concurenții au cedat pe rând, câștigătorul primei imunități individuale fiind Mircea A., care s-a așteptat la mai multă bucurie din partea colegilor, însă aceștia nu s-au arătat foarte încântați de faptul că el a câștigat imunitatea individuală, spunând că planurile le-au fost date peste cap. Concurenții au gândit noi strategii și ce ar trebui să facă să îi înlăture pe cei care reprezintă un pericol în joc.

consiliul-tribal

Zi de răsfăț la spa pentru Mircea A., Andreea și Adina, în urma probei de recompensă

A venit momentul ca cei nouă concurenți să lupte pentru recompensă! La punctul de start, fiecare dintre ei a avut în față, îngropați în nisip, zece saci. Cinci dintre saci conțineau câte o bilă colorată. Toți au fost nevoiți să-i dezgroape și să adune bilele. Numai primii trei concurenți care au reușit să adune toate cele cinci bile au trecut în etapa următoare, în care au trebuit să manevreze bilele printr-un labirint. Primul concurent care a reușit să ducă toate cele cinci bile la capătul labirintului a câștigat recompensa – o excursie la un hotel de cinci stele.

colierul-imunitatii

Locurile au fost trase la sorți, iar concurenții au început lupta! Au încercat din răsputeri să găsească cele cinci bile, însă doar Andrei, Otniela și Mircea A. au trecut în runda a doua. Cei trei au continuat lupta și au făcut tot posibilul să câștige recompensa. La finalul probei, Mircea A. a reușit să fie cel care a obținut mult râvnita după amiază la hotelul de lux, dar a putut alege încă doi membri care să-l însoțească, așa că a decis să fie însoțit de Andreea și Adina. Cei trei au petrecut momente de neuitat, s-au relaxat la spa și și-au amintit de civilizație și de condițiile pe care le au acasă.

Pe insulă, ceilalți șase concurenți au discutat intens despre decizia lui Mircea A. de a le lua cu el pe Adina și Andreea, dar, după câteva ore, i-au primit înapoi pe insulă cu brațele deschise, dornici să afle cum a fost experiența la spa.

tribul-araw

Reguli noi la Consiliul tribal!

Primul Consiliu tribal pentru membrii tribului Araw! Toți și-au dorit foarte mult să rămână în joc, au avut încredere în triburile cu care au pornit în competiție și în alianțele pe care le-au făcut, dar au fost și dezamăgiți. Concurenții au avut ocazia să spună ce îi nemulțumește și au avut parte de o surpriză: pentru prima dată, nu l-au votat pe cel care urma să părăsească insula, ci pe cel care urma să decidă cine va pleca din Supraviețuitorul.

Au avut la dispoziție câteva minute pentru a se gândi la vot și a-l alege pe cel care va lua decizia corectă, iar la final cele mai multe voturi au mers la Mircea S., care a hotărât pe cine va elimina, iar decizia lui a fost Raisa. Începând de luni și până la finalul celor 44 de zile, cei eliminați la Consiliul tribal vor forma juriul Supraviețuitorul, care va decide, în finala LIVE, cine va câștiga marele premiu de 100.000 de euro și titlul de unicul supraviețuitor. Raisa a devenit primul jurat Supraviețuitorul, iar pentru cei rămași în competiție condițiile vor deveni din ce în ce mai grele.

Citeste si

Leave a Comment