Home VEDETEMONDEN Raluca Tănase de la Bambi și-a luat dormitor alb

Raluca Tănase de la Bambi și-a luat dormitor alb

by Ingrid Cosma
0 comment

Raluca Tănase, jumătatea blondă a trupei Bambi, este logodită și abia așteaptă să se căsătorească. Drept pentru care înainte de nuntă s-a gândit să-și mobileze apartamentul și s-a decis să înceapă cu dormitorul.

„Mi-am ales un dormitor alb, de la Mobila Slava, pentru că exprimă puritate, iar mobila albă mărește spațiul. Noaptea nunții vreau să o petrec într-un dormitor imperial, somptuos, luxos „, a declarat cântăreața, care a scăpat de grija mobilei. Ea și sora ei, Denisa, au devenit de un an imaginea unui producător de mobilă, care și-a denumit cele mai recente două colecții „Denisa” și „Raluca”.
De altfel Raluca și sora ei, Denisa, și-a transformat și atelierul, care a devenit acum spmptuos și impunător, mobilierul ales fiind pe gustul lor.

În decursul anilor și pana în prezent, SC.  SLAVA  SRL. a devenit un brand important în comercializarea mobilei la nivel național, colaborand cu cele mai importante magazine din țară. Slava dispune de un showroom de prezentare de 6000 mp. Slava Mobilier la Comandă a fost creat din dorința de a oferi servicii complete la cel mai înalt nivel profesionist în desidn-ul interior atât pe plan local cât și internațional.

Citeste si

Leave a Comment