Home VEDETEEVENIMENT Raluca Sandu se intretine cu Bokwa

Raluca Sandu se intretine cu Bokwa

by Mirela Dinica
0 comment

Raluca Sandu, cunoscuta jucătoare de tenis, nu a neglijat niciodată felul în care arată, fiind adepta sportului ca modalitate de întreținere, dar și de viață sănătoasă. Așa că s-a apucat de Bokwa, noul trend in materie de fitness.

„E un concept nou și mi se pare foarte foarte accesibil pentru oricine. Adică eu prind destul de repede, am făcut sport toată viața, îmi place muzica, orice implică muzică și mișcare pentru mine e foarte bine, sunt acolo.”

În ultimul an, Raluca a mărturisit pentru Digi24 că a mers în fiecare săptămână la zumba, dar Bokwa i se pare mai simplu. „Aveam o fată în spatele meu care la zumba nu se descurca deloc, dar deloc. Și îmi spune: uite am găsit și eu o clasă unde pot să învăț de la început. Chiar e pentru oricine și chiar e antrenant. După cum bine vezi, sunt transpirată.

Echipa emisiunii „Tinerețe fără bătrânețe” a aflat și ce înseamnă exact Bokwa. Este un program revoluționar de exerciții unde, cu ajutorul corpului, se desenează cifre și litere. Foarte popular în state precum Australia, SUA sau Japonia, acest nou trend în materie de fitness „face ravagii” și printre vedetele autohtone. Iar unul dintre motivele pentru care este atât de apreciat este acela că execițiile cardio, în pași de dans ajută și la pierderea kilogramelor, putându-se arde astfel până la 1200 de calorii într-o oră.

Citeste si

Leave a Comment