Prima pagină » Ramona Badescu, pentru prima oara in Israel

Ramona Badescu, pentru prima oara in Israel

by Mirela Dinica
0 comment

Frumoasa vedeta a fost invitata la Festivalul Romanilor din Israel, acolo unde va canta si prezenta evenimentul. Dupa turneul din Italia in care a fost cu spectacolul „Pasiune”, alaturi de trupa ei de napoletani, Ramona Badescu va poposi pe 26 iunie in Israel.

Artista va pasi pentru prima oara in Tara Sfanta si abia asteapta sa viziteze locurile sfinte, printre care si Mormantul lui Iisus Hristos, dar si Zidul Plangerii. Frumoasa vedeta va imbina utilul cu placutul. Ea a fost invitata sa prezinte Festivalul Romanilor din Israel, acolo undeva sustine si un recital.

Ramona se va caza in orasul Tiberias, situate pe malul lacului Kineret (Galilei), construit de regele iudeilor Irod cel Mare în cinstea Împăratului Tiberius.

 A V-a ediție a Festivalul Românilor din Israel se va desfășura între 27 – 30 iunie 2013 și va reuni compatrioți, artiști, politicieni, oameni de afaceri și celebrități din Israel și România. În frumosul și exoticul oraș Tiberias, tradițiile și valorile naționale se vor transforma într-un microunivers românesc, reprezentat de muzică, artă, cultură și preparate culinare tradiționale pregătite de un maestru bucătar adus special din România.

 Vor susține recitaluri de excepție: Marcel Pavel, Ramona Badescu, Anca Țurcașiu, Silviu Biriș si Taraful București, Jean Paler. In cadrul Festivalului vor fi decernate premii artistilor israelieni de origine romana si unor personalitati ce au contribuit la dezvoltarea relatiilor culturale irsaelianoromâne. De asemenea, va fi organizată și o expoziție de arta fotografica a artistului Gabriel Boholt. Acest spectacol este doar unul dintr-o serie mai amplă dedicat promovării valorilor culturale românești în Țara Sfântă în această perioadă și dorim să contribuie la întărirea legăturilor dintre țara noastră și Israel.

Citeste si

Leave a Comment