Prima pagină » Rapidiștii și-au prezentat noile achiziții și au plecat în Austria

Rapidiștii și-au prezentat noile achiziții și au plecat în Austria

by Mirela Dinica
0 comment

George Copos a reușit să demonstreze că este un bun înotător și a salvat încă o dată “planeta de la scunfundare”. Astfel, într-o dispoziție de zile mari, în compania președintelui clubului, Constantin Zotta, Copos l-a numit antrenor principal pe Ioan Ovidiu Sabău.

Cel din urmă a rostit și primele cuvinte în calitate de antrenor al Rapidului. “Îmi face o deosebită plăcere că domnul Copos și clubul Rapid s-au gândit la mine. E o datorie să întorc respectul Rapidului, totul depinde de mine și de jucători ca să reușim. Publicul minunat din Giulești și-a făcut simțită prezența în meciurile când ne-am realizat obiectivele. Am fost respectat ca jucător și acum trebuie să muncesc mult pentru această echipă. Voi da totul pentru Rapid și voi încerca să ne îndeplinim obiectivele din acest an, dar nu putem dacă nu avem publicul alături de noi. Pe Giulești mi-am făcut retragerea, m-am simțit extraordinar, iar asta mă responsabilizează foarte mult”, a precizat Sabău.

În cadrul aceleeași conferințe de presă, clubul Rapid București a prezentat oficial primele trei transferuri realizate în acest mercato. Pe rând, Octavian Abrudan, Nemanja Milisavljevic și Rena Silva au luat cuvântul, iar la final s-au pozat cu noile tricouri de joc. “Mă bucur că am ajuns la Rapid, o echipă de tradiție, care își dorește să câștige trofee și sunt sigur că vom reuși. La finalul sezonului trebuie să ne bucurăm împreună”, a spus fundașul Octavian Abrudan. “Mă bucur că am ajuns la o echipă cu istorie, cu suporteri superbi. Îmi doresc să câștigăm titlul în noul sezon”, au fost primele cuvinte rostite de noul mijlocaș al giuleștenilor, Nemanja Milisavljevic, jucător venit de la Vaslui, completat de Renan Silva: “Sunt foarte fericit să fiu la Rapid! Le mulțumesc tuturor celor care m-au adus aici, trebuie să facem o figură frumoasă, să câștigăm campionatul, iar la final să ne bucurăm împreună de câștigarea trofeelor”.

3 meciuri amicale în primul cantonament

Rapidiștii au efectuat luni dimineață vizita medicală la Insititutul Național de Medicină Sportivă din București, iar seara au plecat în primul cantonament al verii, la Bad Zell, în Austria. Aici, elevii lui Sabău vor disputa trei partide de pregătire:
21 iunie / Rapid – Pasching (Austria)
24 iunie / Rapid – MFC Kosive (Slovacia)
26 iunie / Rapid – Sparta Praga (Cehia)

Lotul de jucători plecat în Austria:
Portari: Dănuț Coman, Virgil Drăghia, Alexandru Mișa
Fundași: Octavian Abrudan, Vladimir Bozovici, Cristian Oros, Ovidiu Burcă, Alexandru Dăescu, Wallace da Silva
Mijlocași: Ovidiu Herea, Dan Alexa, Mihai Roman, Filipe Teixeira, Renan Silva, Nemanja Milisavljevici, Milan Pavlovici, Adrian Grigore, Nicolae Grigore, Alexandru Coman
Atacanți: Daniel Pancu, Romeo Surdu, Sabrin Sburlea, Andrei Crețu, Andrei Ciolacu

Al doilea stagiu de pregătire va avea loc în perioada 2-11 iulie, în Scoția.


Citeste si

Leave a Comment