Home STIL DE VIATABEAUTY NEWS Rasfata-ti trupul si simturile cu gama On Line Lapte si Miere

Rasfata-ti trupul si simturile cu gama On Line Lapte si Miere

by Raport Monden
1 comment

Iarna aceasta, On Line transforma baia ta intr-un loc al rasfatului si relaxarii. Ingredientele minune care vor iti transforma baia intr-un ritual magic de frumusete sunt laptele si mierea.

Legendarul secret al Cleopatrei iti este dezvaluit de On Line prin gama de produse cu Lapte si Miere ce contine spuma de baie, sare de baie si sapun lichid.  Lasa-te invaluita de aroma imbietoare a spumei de baie si relaxeaza-te cu ajurorul sarii de baie extrasa din depozite naturale, si imbogatita cu macro si microelemente precum magneziu, crom, cupru si cobalt. Ingredientele soft ale sapunului lichid imbogatesc aspectul mainilor lasand pielea fina si catifelata. Vei adora acest sapun, si cu siguranta vei dori sa il ai in baia ta mereu. De aceea On Line a creat rezerva de sapun lichid de 500 ml.

Rasfatul ideal pentru tine este acum la indemana, pentru ca produsele On Line se gasesc in supermarketuri, dar si in hypermarketuri la un pret foarte prietenos:

– Sare de baie on line lapte si miere: 12 lei
– Spuma de baie on line lapte si miere: 12.50 lei
– Sapun lichid on line lapte si miere: 10 lei
– Rezerva de sapun lichid on line lapte si miere: 7.75 lei

Pentru mai multe noutati si sfaturi te asteptam si pe http://www.facebook.com/ONLiNE.ingrijire.zilnica .

Citeste si

1 comment

Catalina Sora 27 februarie 2013 - 3:02 PM

Multumim pentru recomandare si pentru articol.Folosesc produse On Line si stiu ca sunt foarte bune iar acestea cu lapte si miere cred ca miros de vis.

Reply

Leave a Comment