Prima pagină » Remediul antistres pentru Cristina Rus: asculta muzica populara

Remediul antistres pentru Cristina Rus: asculta muzica populara

by Predescu Cristina
0 comment

Cristina Rus apeleaza la o metoda mai putin obisnuita pentru a se relaxa atunci cand este stresata. In timp ce multe femei merg la sedinte de spa sau chiar la psiholog, frumoasa artista prefera sa asculte muzica populara.

Desi canta muzica pop de mai bine de 15 ani, de cand s-a lansat in showbizul romanesc, Cristina Rus se declara o mare admiratoare a cantecelor folclorice si a traditiilor romanesti in general. Astfel se face ca, atunci cand este stresata, asculta CD-uri sau discuri vechi de vinil cu cele mai frumoase compozitii de acest gen. In plus, seara, dupa ora de culcare a baietelului ei, Cristina obisnuieste sa asculte in surdina un post de radio care difuzeaza astfel de piese.

„Traditiile romanesti sunt mostenirea noastra de care avem de ce sa fim mandri! Iubesc muzica folclorica si costumele nationale din toate zonele tarii. Am colindat toate regiunile multumita concertelor si am intalnit oameni deosebit de frumosi si obiceiuri care merita si trebuie promovate in randul tinerilor. Iubesc muzica populara si o ascult si o cant cand am ocazia. Am acasa multe albume de acest tip si ascult frecvent un radio care difuzeaza asemenea piese. Ma linistesc si imi aduc aminte de vremurile frumoase ale copilariei pe care am petrecut-o la bunica mea”, declara Cristina Rus.

Artista a cochetat cu folclorul in trecut, atat inainte de a se lansa in showbiz, ca membru al trupelor Sing Sing BB si Blondy, si apoi ca artist solo, cat si ulterior in diverse emisiuni TV.

Video: http://www.youtube.com/watch?v=zkBySAsOr7E

http://www.youtube.com/watch?v=s61ceHMSFMw 

 

Citeste si

Leave a Comment