Home VEDETEEVENIMENT FOTO | Remy Bonjasky, impresionat de litoralul românesc: „Mă voi întoarce în august”

FOTO | Remy Bonjasky, impresionat de litoralul românesc: „Mă voi întoarce în august”

by Mirela Dinica
0 comment

Aflat pentru a doua oară în ultima lună în țara noastră, triplul campion mondial K-1, Remy Bonjasky, s-a declarat încântat de litoralul românesc și a anunțat că în luna august va reveni pentru a-și petrece concediul aici.

Invitat special pentru a asista la evenimentul Fashion Kombat din clubul Summer Crush Mamaia, acolo unde luptătorii din Local Kombat au defilat în lenjerie intima semnata Botezatu, Bonjasky a vorbit în termeni laudativi despre atmosfera din stațiunile românești: „Sunt pentru a patra oară în România. Iubesc această țară, oamenii sunt foarte amabili. Am mai fost la Timișoara, București și Craiova, însă aici este extraordinar. M-am simțit foarte bine în Crush. Aveți foarte multe fete frumoase. În luna august voi veni să petrec o săptămână în România”, a afirmat starul din lumea sporturilor de contact.

Prezent cu câteva ore înainte la conferința de promovare a galei Superkombat World Grand Prix de la Varna, de pe 7 iulie, Bonjasky a ținut să le ureze succes luptătorilor români. „Îmi place de Cătălin Moroșanu, a progresat foarte mult. Din păcate, nu voi putea ajunge în Bulgaria, dar o voi urmări la televizor”, a adăugat sportivul.

Cinci români se vor bate în gala Superkombat World Grand Prix de la Varna, care va fi transmisă în direct în 75 de țări de pe patru continente. Corneliu Rus va avea parte de meciul carierei urmând să-l întâlnească pe legendarul Alexey Ignashov într-un super-fight. „Va fi una dintre cele mai așteptate gale ale verii la nivel mondial. Avem un fight-card foarte interesant și meciurile vor fi  spectaculoase. Va fi și un bun prilej să promovăm litoralul românesc”a afirmat promotorul Eduard Irimia.

 

Citeste si

Leave a Comment