Home ACTUALITATE Restaurant cu o stea Michelin la BMW Welt

Restaurant cu o stea Michelin la BMW Welt

by Mirela Dinica
0 comment

La opt luni de la deschiderea restaurantului exclusivist „EssZimmer“ în cadrul BMW Welt, Bobbz Bräuer și echipa lui au obținut prima stea Michelin. „EssZimmer“ a urcat astfel în timp record în topul celor mai bune restaurante din Germania.

Thomas Muderlak,  coordonatorul BMW Welt, confirmă: „O stea Michelin este distincția cea mai importantă pe care o poate primi un restaurant. Suntem foarte mândri că „EssZimmer” a primit această distincție. Conceptul nostru care îmbină o bucătărie de excepție, servicii de clasă, incluzând și chauffer service, totul într-o locație de excepție, a fost foarte bine primit, nu doar de vizitatori, ci și de critici culinari importanți. Dorim să mulțumim Käfer, Bobby Bräuer și echipei sale.”

„Felicitări călduroase pentru Bobby Bräuer și echipa sa. Steaua Michelin a fost un vis – unul care s-a îndeplinit mai repede decât am îndrăznit să ne imaginăm. Obiectivul nostru în colaborarea cu BMW Welt a fost să oferim Münchenului un nou hotspot culinar – și acest premiu arată că am reușit,“ a confirmat Michael Käfer, managing director Käfer GmbH & Co. KG.

Parteneriatul celor două companii müncheneze de tradiție, BMW și Feinkost Käfer, a fost inițiat în octombrie 2012. Conceptul culinar include mai multe categorii de clienți, alături de restaurantul exclusiv „EssZimmer“, Feinkost Käfer coordonează în cadrul BMW Welt bistroul „CooperS“, restaurantul „Bavarie“ și cafeneaua „Bikers Lodge“ și oferă servicii de catering pentru evenimente organizate aici.

„EssZimmer”, cunoscut și ca „Bobby Bräuers Wohnzimmer“ (Sufrageria lui Bobby Bräuer), surprinde așteptările vizitatorilor. Ambianța combină confortul cu profesionalismul – materiale de cea mai bună calitate și culori calde conferă restaurantului de 45 de locuri o atmosferă relaxată și luxoasă în același timp. Bucătăria excelentă, un meniu de vinuri de valoare, servicii de calitate precum BMW Chauffeur-Service, fac dintr-o cină la BMW Welt o experiență deosebită.

Bobby Bräuer este pregătit în școala bucătăriei franceze, iar primii ani de carieră au fost influențați puternic de chefi de renume precum Otto Koch, Eckart Witzigmann sau Dieter Müller. Născut la München, Bräuer a mai fost recompensat cu o stea Michelin pentru resturantele „Königshof” în München, „Victorian“ în Düsseldorf și „Quadriga“, aflat în Brandenburger Hof, Berlin. În 2011 a fost recompensat „Chef of the Year” de Gault Millau Austria pentru activitatea din restaurantul „Petit Tirolia“ din Kitzbühel, în timp ce la începutul lunii noiembrie a fost recompensat cu premiul „Rising Star of 2014” de către Schlemmer Atlas.

Citeste si

Leave a Comment