Prima pagină » Revenire spectaculoasă în televiziune! Florin Călinescu, la masa juriului Românii au talent!

Revenire spectaculoasă în televiziune! Florin Călinescu, la masa juriului Românii au talent!

by Mirela Dinica
0 comment

Florin Călinescu, unul dintre cei mai talentați actori și regizori, dar și unul dintre cei mai iubiți oameni din media din România, revine în fața telespectatorilor, iar locul perfect pentru o personalitate care a marcat evoluția teatrului, a cinematografiei și a televiziunii nu poate fi decât cel mai mare show de divertisment, Românii au talent.

Florin Călinescu a fost invitatul special al Andreei Esca în studioul Știrilor PRO TV, unde a anunțat în direct că, în această toamnă, va porni în căutarea noilor pretendenți la titlul de cel mai talentat român și va putea fi văzut la masa juriului, la începutul anului viitor, în sezonul cu numărul șase. „Pentru că aparțin acestui popor, sunt convins că nu sunt singurul care a fost bântuit de talent și cred cu tărie că oamenii din această țară sunt mai dăruiți în comparație cu multe alte popoare. Acum, sper că, dacă cei care decid soarta acestui show au hotărât să scoată elefantul din magazinul de porțelanuri, să îi pot deosebi pe cei cu adevărat talentați, care merită lumina reflectoarelor. Văzând și făcând!”, a declarat Florin Călinescu.

Datorită experienței sale, Bebe Cotimanis, jurat în sezonul cinci Românii au talent, a contribuit din plin la descoperirea talentelor și a mizat de fiecare dată pe emoția pe care concurenții au reușit să o transmită. În perioada următoare, actorul se va dedica proiectelor de televiziune și teatru în care este implicat.

Românii au talent este un show dinamic, iar dinamismul este asigurat de fiecare dată atât de talentele prezente pe scenă, cât și de panelul de jurați. Dacă sezonul trecut mii de concurenți au demonstrat că România nu duce lipsă de talente diverse, care pot surprinde și emoționa, sezonul nou se anunță a fi unul incendiar!

Telespectatorii vor face cunoștință cu Florin Călinescu, juratul Românii au talent, într-un nou sezon surprinzător. Actor, regizor și realizator de emisiuni TV și radio, el a terminat Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale și a debutat în film în 1981, în serialul Lumini și umbre. Ulterior, a jucat în mai multe filme de succes, precum: Asfalt Tango, Filantropica, Băieți buni, O vară de neuitat, Anticamera sau Maria. Florin Călinescu este unul dintre cei mai talentați și efervescenți actori și prezentatori din România. În lumea media el a intrat la începutul anilor ’90, la radio, cu emisiunea Duminicile celor singuri, continuând cu emisiuni realizate la PRO TV și Sport.ro.

Citeste si

Leave a Comment