Prima pagină » Rita Mureșan a aflat că i-a murit mama în timp ce își serba ziua de naștere

Rita Mureșan a aflat că i-a murit mama în timp ce își serba ziua de naștere

by Mirela Dinica
0 comment

Creatoarea de modă Rita Mureșan își sărbătorea ziua de naștere când a primit cea mai cumplită veste din viața ei. Rita tocmai suflase în tort în aplauzele prietenilor dragi, când a fost anunțată că mama ei s-a stins din viață.

Rita Mureșan a serbat sâmbătă seara 41 de ani de viață. Petrecerea a fost una cu ștaif, organizată într-un luxos cazinou din Capitală și a adunat numei importante din showbiz și din mediul afacerilor. 

Așa cum cere tradiția, la miezul nopții, Rita a suflat în tortul în formă de înger și și-a pus o dorință, probabil cea mai arzătoare, ca mama ei, suferindă de ceva vreme, să-și recapete sănătatea. Imediat după, la numai zece minute după miezul nopții, spun martorii, sărbătorita a primit o lovitură cruntă. Creatoarea a fost anunțată că femeia care i-a dat viață a pierdul lupta în fața morții.

„Să fie iertată! Nu a murit de ziua mea…. Mi-a ascultat rugămintea și a trecut în neființă după miezul nopții pe 24 noiembrie. Te iubesc, mami!”, a scris Rita pe pagina ei de Facebook.

Citeste si

Leave a Comment