Prima pagină » Românca Raquelle Diva, cel mai bun model din industria europeană de videochat

Românca Raquelle Diva, cel mai bun model din industria europeană de videochat

by Mirela Dinica
0 comment

O româncă a reușit să demonstreze din nou că frumusețea și inteligența de pe plaiurile noastre fac ravagii peste tot în lume. Așa s-a întâmplat și la premiile europene ale industriei de Live Cam. Studio 20 România, locul unde işi desfăşoară activitatea Raquelle Diva, a fost unul dintre cei cinci nominalizaţi la premiile Ynot Awards, desfăşurate în Cehia, care selecţionează cei mai buni jucători din industria de videochat.

Studio 20 este marele câştigător alături de Raquelle Diva Românca recunoscută sub numele de Raquelle Diva a câştigat cea mai importantă distincţie la premiile Ynot Awards: ”Best Live Cam Model”. Alături de româncă, Studio 20 România a câştigat cea mai importantă distincţie pusă la bătaie de organizatori: ”Best Live Cam Studio”.

Peste 150 de participanți au concurat pentru un trofeu la 34 de categorii. Câștigătorii au fost anuntați în timpul galei ce a avut loc la National House of Vinohrady – Mayakovsky Hall, Praga. Evenimentul a fost unul fastuos și promite îmbunătățirea vizibilă a renumelui celor care au plecat acasă cu un trofeu.

Nominalizații au putut fi votați numai de către profesioniștii din industrie, care pot certifica prezentarea și calitatea competitorilor. YNOT Awards se află deja la cea de-a cincea ediție, iar evenimentele de până acum au confirmat reputația și obiectivitatea premiilor. Printre categoriile participante se mai numară „Best Cam Site”, „Best Content Provider”, „Best Industry Representative” și „Best Newcomer”.

Susținătorii evenimentului includ nume celebre din industria de entertainment precum ImLive, Jasmin, AW Summit și Flirt 4 Free. Premiile vin ca o încununare a activităţilor Studio 20, care se află într-un continuu proces de evoluţie. Studioul are în portofoliu mai multe premii: „Best Live Cam Studio of the Year”, „Best Emerging Live Studio” şi „Best Live Cam Model Personal Site”, cel din urmă câştigat de Devious Angell. Alte titluri au fost primite la GFY 2015 din Las Vegas, Statele Unite, la gala AW Summit de la Mamaia şi la gala Live Cam Awards, organizată la începutul acestui an în Barcelona, Spania.

3.000$ pe luna pentru modelele din echipa Studio 20

„Studio 20 este un studio profesional, modern, prezent deja în Bucureşti şi Cluj, dar în curs de extindere în toată România, care promovează un alt fel de entertaiment live în România, unul bazat pe farmec şi comunicare, pe modele glamour şi nu pe nuditate, separând clar industria Live Cam de cea adult”, declară Robert Vanderty, managerul Studio 20. „Am reușit în numai 2 ani să atingem o sumă de încasări de peste 3.000$ pe luna pentru modelele din echipa noastră și nu vrem să ne oprim aici, 5.000$ este media pe care ne-o dorim până la finalul anului 2016” a adăugat tânărul manager.

Despre Studio 20

Franciza Studio 20 se poate multiplica în orice oraş mare sau mediu din România. Cu o investitie de până la 100 de mii de euro se pot rula anual 1 milion de euro. Profitul brut poate ajunge la 250 de mii de euro pe an. Francizaţii vor participa cu întreaga echipă la un training efectiv de 3-4 saptamani în studioul pilot. Piaţa mondială în care activează Studio 20 este estimată la 10 miliarde de dolari pe an. Din calculele necesare constituirii caietului de franciză Studio 20 reiese ca piaţa autohtonă de profil se ridică la circa 100 de milioane de euro. Aceasta creşte premanent şi se poate dubla în urmatorii 3 ani.

Citeste si

0 comment

Videochat 31 iulie 2017 - 2:53 PM

Da, chiar am auzit si eu de acest model, a oferit si un interviu pentru digi24.ro. Mi se pare ca este destul de dificil sa obtii un premiu in aceasta industrie, avand in vedere ca am auzit la radio ca nu mai putin 100.000 de modele exista doar in Romania.

Reply

Leave a Comment