Home STIL DE VIATAFRUMUSETE Rowenta Express Air Brush – păr strălucitor și drept în doar câteva minute

Rowenta Express Air Brush – păr strălucitor și drept în doar câteva minute

by Mirela Dinica
0 comment

Hei, tu, zâmbește! Cea mai frumoasă perioadă a anului pentru noi, fetele, se apropie: Valentine’s Day, Mărțișor, 8 Martie. Cine romantice, ieșiri cu prietenii sau cel mai așteptat date… Fie că alegi să fii chic sau casual, părul tău va fi remarcat. Fii încrezătoare! Peria cu aer cald Express Air Brush de la Rowenta te pregătește pentru priviri admirative.

Stilizare 2 în 1: uscare și îndreptare într-un timp redus la jumătate

Peria Express Air Brush de la Rowenta se strecoară gentil printre firele de păr umede. Difuzia de aer cald conferă o uscare rapidă, iar perii încălziți le tensionează și facilitează îndreptarea. Șuvițele sunt descurcate și uscate prin mișcări simple, de la rădăcină până la vârfuri, pentru ca tu să te bucuri de cât mai multe complimente. Aranjează și netezește chiar și cel mai dificil păr, cu Rowenta Express Air Brush!

Coafură lejeră, rezultate rapide

Tehnologia Termo Control protejează cuticula firului de păr, iar generatorul de ioni reduce efectul de electrizare și îi dă strălucire – astfel, acesta rămâne neted, gata să fie mângâiat.

Simplu de manevrat datorită mânerului ergonomic și al cablului 360°, peria îți oferă libertate de mișcare. În plus, are două trepte de viteză și temperatură, funcție pentru aer rece. Rezultate rapide în cel mai scurt timp!

Citeste si

Leave a Comment