Prima pagină » Rucsandra Hurezeanu: “Fac ce-mi place aproape tot timpul”

Rucsandra Hurezeanu: “Fac ce-mi place aproape tot timpul”

by Mirela Dinica
0 comment

Rucsandra Hurezeanu este una dintre cele mai de succes femei din Romania, asa ca te-ai putea gandi ca renunta la multe placeri pentru  a conduce afacerea de succes cu aceeasi eficienta ca pana acum. Cu toate acestea, potrivit unui material publicat de Woman2Woman.ro, Rucsandra spune ca aproape tot timpul  face doar ceea ce ii place.

De altfel, acesta este si unul dintre secretele care ii fac viata mai frumoasa. Alaturi de selectarea activitatilor care ii fac placere, Rucsandra se inconjoara de oameni care o inspira si de la care are mereu cate ceva de invatat. Si metodele ei par sa functioneze avand in vedere ca, in prezent, conduce o afacere de succes in domeniul produselor dermato-cosmetice. 

Chiar daca pe plan profesional a atins succesul, Rucsandra spune ca familia este cea mai mare realizare a vietii ei. De altfel, alaturi de familie incepe si termina fiecare zi. Iar cand are nevoie de relaxare, plimbarile alaturi de copiii ei sunt in topul preferintelor.

Care sunt cele 5 lucruri pe care lumea nu le stie despre ea? Ei bine, Rucsandrei ii plac oamenii, se gandeste la ceilalti inainte de a se gandi la ea insasi, crede in Dumnezeu, iubeste skiul si citeste mult. Cartea ei preferata este “Portretul lui Dorian Gray” a lui Oscar Wilde.

Planurile ei de viitor includ lansarea unor noi produse si deschiderea unui nou magazin online, dar si indeplinirea a doua vise: ar vrea sa sara cu parasuta si sa viziteze India.

Daca vrei sa afli mai multe despre Rucsandra Hurezeanu, poti citi interviul integral de pe Woman2Woman.ro.

Sursa: Woman2Woman.ro

Citeste si

Leave a Comment