Prima pagină » S-a lansat Clubul Bioderma!

S-a lansat Clubul Bioderma!

by Mirela Dinica
0 comment

Iubești produsele Bioderma? Sunt peste tot în casa ta: pe etajera din baie, pe măsuța de machiat sau chiar în geantă? Pentru că ești fan Bioderma, am creat clubul Bioderma, prin care îți răsplătim fidelitatea.

Pentru fanii produselor Bioderma, și nu numai, am lansat Clubul Bioderma, un program prin care vă răsplătim loialitatea, pe termen lung, cumperi 4(patru) produse Bioderma și primești1 (unu) produsCADOU.

Programul dispune de un website dedicat: www.club-bioderma.ro, unde îți poti crea spațiul tău virtual personal.

Devino membru al clubului, cumpără produsele BIODERMA  eligibile pentru acest program, păstrează bonul fiscal (sau factura) și înregistrează online achizițiile accesând www.club-bioderma.ro.

Din contul tău personal poți să urmărești statusul achizițiilor înregistrate și poti verifica în orice moment istoricul acestora pentru a vedea cât de aproape ești de produsul CADOU.

La un ciclu complet de 4 (patru) produse achiziționate, îți poti alege singur cadoul din lista disponibilă aici, iar noi îți trimitem produsul la adresa menționată de tine.

Descoperă mai multe informații accesând următorul filmuleț: http://bit.ly/1OfCbdr sau direct de pe site-ul clubului:www.club-bioderma.ro

Înscrie-te  în Clubul Bioderma pentru a beneficia de avantajele oferite exclusiv membrilor clubului.

Citeste si

Leave a Comment