Prima pagină » S-a lansat gama The One de la Oriflame

S-a lansat gama The One de la Oriflame

by Predescu Cristina
0 comment

Gama de make-up The One de la Oriflame a fost lansată de curând, la Loft, în cadrul unui eveniment inedit. Invitația a venit însoțită de un dress code foarte strict: „you, in white”, așa că vedetele au fost provocate să-și contruiască ținute creative având albul ca punct central.

Aceasta a fost cea mai ambițioasă lansare din istoria companiei, paleta bogată a gamei The One fiind concepută pentru femeile care doresc să fie mereu în trend, să se joace cu culorile și să fie altfel în fiecare zi. Așadar, The One nu este doar o senzație pe piața cosmetică, ci și o gamă completă de produse care nu trebuie să lipsească din beauty case-ul niciunei fashioniste.

Și pentru a alege exact produsul potrivit, The One cuprinde trei categorii: extra-expresivitate (pentru o imagine impresionantă), multifuncționalitate (pentru make-up-ul zilnic) și mega-rezistență (pentru a arăta perfect toată ziua, fără a face retușări).

După ce au descoperit toate acestea, invitații au admirat o colecție specială semnată de Stephan Pelger, designerul care a împlinit de curând 10 ani de activitate.

Citeste si

Leave a Comment