Home VEDETE S-a lansat parfumul TRENDS by Adina Buzatu for her

S-a lansat parfumul TRENDS by Adina Buzatu for her

by Mirela Dinica
0 comment

La Palatul Sutu, a avut loc evenimentul care  a marcat lansarea parfumului TRENDS by Adina Buzatu for her.  Creat pe o structura accentuat orientala, picant, parfumul  este expresia voluptatii si a senzualitatii feminine.

Acesta este cel de-al doilea parfum al Adinei Buzatu, dupa varianta masculina, aparuta pe piata in urma cu patru ani care s-a bucurat de un real succes . Intr-o atmosfera eleganta si innobilata de cele aproape doua secole de existenta  a Palatului Sutu, numerosi  numerosi invitati din lumea politica, a afacerilor si din showbiz au aplaudat la finalul serii  prezentarea de moda TRENDS – colectia de iarna.  Evenimentul a fost prezentat de Crina Matei.

“Eu in general ma adresez barbatilor, ca dovada ca primul parfum lansat acum patru ani le-a fost dedicat lor. Aceasta prima experienta s-a bucurat de un mare succes si am primit multe aprecieri, dar si numeroase solicitari din partea doamnelor, care au dorit sa lansez un parfum si pentru ele. Iata-ma astazi in punctul in care pot sa le ofer ceea ce ce mi-au cerut. In aceasta seara lansez TRENDS by Adina Buzatu for her si sper sa se bucure macar de acelasi succes ca varianta masculina”, a spus Adina Buzatu.

La eveniment au fost prezenti  oamenii politici Radu Berceanu, Adriean Videanu si Mircea  Cazan, impreuna cu sotiile lor, dar si componentul trupei Sistem, actualmente senator,  Ciprian Rogojan , Ion Dichiseanu, regizorul Toma Enache,  Ovidiu Lipan Tandarica, Irina Margareta Nistor, Razvan Ciobanu, Iuliana Marciuc,  Anca Turcasiu, Nico, Laura Nicolau, Irina Mohora,  Mihaela Tatu, Gheorghe Turda,  Bogdan Pricop, dar si Lucian Mindruta care si-a facut aparitia pe… bicicleta.

 

Citeste si

Leave a Comment