Home VEDETEEVENIMENT S-a rupt lantul de iubire! Julia Jianu divorteaza dupa 9 ani de casatorie

S-a rupt lantul de iubire! Julia Jianu divorteaza dupa 9 ani de casatorie

by Raport Monden
0 comment

Dupa ce la sfarsitul anului trecut au aparut primele zvonuri ca Julia Jianu va divorta de sotul ei, Bogdan, se pare ca acest lucru a devenit acum o certitudine. Cea mai buna prietena a artistei sustine ca cei doi nu mai locuiesc de cateva saptamani impreuna si au decis de comun acord sa depuna actele de divort.

Conform spuselor unei prietene din anturajul artistei, Bogdan Jianu s-a mutat de acasa si artista acum sufera si tot spera ca sotul ei se va razgandi in privinta decizei de separare. „Julia sufera foarte mult, este mereu trista si nu mai are chef de nimic. Cu toate ca vrea sa pastreze aparentele si nu recunoaste ca mariajul ei s-a incheiat, ea face acest lucru sperand ca Bogdan  se va razgandi si se va intoarce acasa, insa este putin probabil. Eu ii cunosc foarte bine pe amandoi, am asistat de nenumarate ori la certurile lor, si va spun ca problemele lor sunt mai vechi. Ei nu se inteleg de multa vreme, de cativa ani, de aceea nici nu au facut un copil pana acum, dar au vrut sa pastreze aparentele.  Cel care a luat decizia de a divorta este Bogdan. O sa vedeti ca in curand vor face public acest fapt. Deocamdata nu vor sa declare nimic” a dezvaluit sursa noastra, nedorind sa isi dezvaluie identitatea.

Julia si Bogdan Jianu au fost unul dintre cele mai stabile cupluri de la noi. Cei doi sunt casatoriti de noua ani, insa au o relatie de 16 ani, si au mai fost la un pas de divort in 1010, cand un barbat a declarat ca a fost timp de sase luni amantul cantaretei.   

Citeste si

Leave a Comment