Home GADGETS Samsung GALAXY Tab S lansează competiția de scurt metraje

Samsung GALAXY Tab S lansează competiția de scurt metraje

by Mirela Dinica
0 comment

Samsung GALAXY Tab S, tableta ce oferă cea mai bună experiență de vizualizare a conținutului multimedia, le lansează o provocare tuturor pasionaților de artă cinematografică și premiază cel mai bun scurt metraj care ilustrează conceptul „True Image”.

Concursul se adresează tuturor celor pasionați de arta cinematografică și presupune realizarea unui scurt metraj cu durata între 3 și 7 minute, bazat pe conceptul „True Image”. Participanții trebuie să respecte toate cerințele din regulamentul postat pe pagina de Facebook Samsung Mobile România și își pot înscrie proiectele până la data de 30 noiembrie. Premiul concursului este de 1.000 de euro. GALAXY Tab S este este echipată cu de tehnologia Super AMOLED și un display ce redă până la 90% din gama de culori Adobe RGB, pentru o imagine impecabilă, clară și plină de culori vibrante. Contrastul remarcabil, de 100.000:1, oferă imagini mai profunde și mai realiste.

Toate scurt metrajele înscrise în concurs vor fi urcate pe pagina YouTube Samsung România, unde vor putea fi votate timp de două săptămâni prin butonul „Like”. Primele zece cele mai apreciate scurt metraje vor fi apoi evaluate de juriul format din bloggeri, specialiști în domeniul cinematografic și reprezentanți Samsung. Aceștia vor acorda fiecărui scurt metraj câte o notă, de la 1 la 10, ținând cont de originalitateaconținutului, relevanța pentru conceptul dat, calitate (potențial cinematografic) și creativitate. Scurt metrajul cu cea mai mare medie va primi premiul cel mare, care constă în suma de 1.000 Euro.

Marele câștigător va fi anunțat pe 15 decembrie, pe pagina de Facebook Samsung Mobile România.

Citeste si

Leave a Comment