Home ACTUALITATE Sasha Lopez a plecat in vacanta la schi in Austria! Iata cine l-a insotit!

Sasha Lopez a plecat in vacanta la schi in Austria! Iata cine l-a insotit!

by Mirela Dinica
0 comment

Cu mare succes pe scenele si prin clasamentele de afara, Sasha Lopez si-a luat o binemeritata vacanta in Austria. Dj-ul roman a ales aceasta destinatie pentru a schia, schiatul fiind unul dintre sporturile sale favorite.

Sasha Lopez a mers insotit de Ale Blake, partenera sa de scena care ii este si sotie. Dupa ce au petrecut pentru prima data, sarbatorile de iarna impreuna, cei doi au programat vacanta in Austria intre doua concerte. „Am petrecut foarte frumos sarbatorile de iarna. Au fost speciale pentru ca pentru prima data, ne-am gasit in postura de familie – sot si sotie. Aici, in Austria, suntem alaturi de niste prieteni. Nu avem foarte mult timp liber, pentru ca la sfarsitul acestei saptamani, vom concerta in Italia”, a declarat Sasha Lopez. 

Pentru Sasha Lopez, anul 2012 a fost unul foarte bun, acesta avand peste 120 de concerte in Europa, America de Sud si Asia. In perioada imediat urmatoare Sasha Lopez alaturi de Ale Blake si Broono vor sustine o serie de concerte pentru promovarea noii piese – „Lucky Star”. 

Citeste si

Leave a Comment