Prima pagină » Scandal in muzica lautareasca I Taraful Elvis Nasturica a fost tepuit de impresarul Vali Stoian cu 13.000 euro

Scandal in muzica lautareasca I Taraful Elvis Nasturica a fost tepuit de impresarul Vali Stoian cu 13.000 euro

by Mirela Dinica
0 comment

Elvis Nasturica, liderul tarafului care-i poarta numele, si-a dorit sa lucreze cu cel mai bun impresar pentru a avea un succes mai mare pe piata muzicala romaneasca. Acesta s-a gandit sa apleze la un profesionist asa ca l-a ales pe Vali Stoian, cunoscut inca din 1996  ca fiind  producatorul executiv al spectacolului lui Michael Jackson in Romania.

Insa Elvis Nasturica a avut nesansa sa traiasca dezamagirea vietii lui. Vali i-a promis marea cu sarea, astfel ca Nasturica l-a angajat pe loc. Surpriza avea sa vina mai apoi cand timp de un an, acesta a inregistrat numeroase demmo-uri pe care nu le-a folosit si a cotizat la realizarea a numeroase sedinte foto. In total Elvis Nasturica a scos din buzunar 13.000 de euro, bani pe care nu i-a mai vazut, dar nici spectacolele si nici pozele promise de impresar.

“Am crezut ca Vali Stoian este serios si i-am acordat toata increderea mea, mai ales ca avea bune recomandari. Insa am trait dezamagirea vietii. Ne-a chemat sa inregistram un demmo, ne-a cerut mii de euro, apoi ne-a spus ca nu a iesit bine inregistrarea si ca trebuie sa o repetam. Am dat alti bani,  alte mii de euro. Apoi, asta vare, ne-a chemat de la mare sa facem urgent sedinta foto pentru ca vom avea un spectacol foarte mare si avem nevoie de imagini. Am venit in Bucuresti, am facut sedinta foto, insa nu am vazut nicio poza, iar concertul de care vorbea nu exista, am aflat ulterior. Am fost mintiti si pacaliti. Din pacate nu ma asteptam Ca Vali Stoian sa ne pacaleasca, noi avem un contract semnat si il vom actiona in instanta” a spus Elvis Nasturica, liderul tarafului.  

Cei care au avut ocazia să-l vadă live pe scenă pe Michael Jackson în România, cu siguranţă, se pot considera acum norocoşi. Valentin Stoian este unul dintre ei. Producător executiv al concertului din 1996, acesta a avut oportunitatea să îl cunoască pe „regele pop” în carne şi oase.

Elvis Nasturica Band reuneste 14 muzicieni cu experienta in diverse zone muzicale ceea ce imbunatateste sound-ul si creeaza posibilitatea abordarii unui gen muzical foarte diferit de celelalte actuale. Trupa propune o noua miscare muzicala in industria romaneasca si internationala, deschizand granitele dintre muzica armeneasca si jazz, pop, rock si blues. A reusit sa adapteze la noul gen de muzica, violoncelul aceasta reprezentand originalitatea stilului sau muzical reusind sa faca in acelasi timp si o combinatie intre folclorul armenesc si influente de jazz, pop, rock si blues. Melodiile compuse de binecunoscutul muzician Elvis Nasturica (bunicii sai, Lica si Ion Nasturica fiind artisti preferati ai Casei Regale, in timpul domniei Regelui Mihai), sunt sustinute cu o eleganta, placere si pasiune a muzicii in sine. Venind cu un renume mostenit de la strabunii sai, s-a facut cunoscut si datorita valentelor muzicale native, dar si prin munca sa, instrumente ce l-au ajutat sa cunoasca succesul pe plan national si international. Mirela si Elvis Nasturica formeaza un cuplu atat pe scena cat si in viata de zi cu zi. Pe parcursul carierei au dobandit un repertoriu larg, de la evergreen-uri, cover-uri, jazz, rock, blues, pop pana la muzica noastra traditionala romaneasca cat si cea internationala.

Citeste si

Leave a Comment