Home VEDETEEVENIMENT Scapă instant de cearcăne și pungile de sub ochi

Scapă instant de cearcăne și pungile de sub ochi

by Mirela Dinica
0 comment

Pielea din jurul ochilor este zona cea mai delicată a feței, dar și cea care necesită o îngrijire atentă, fiind primul indicator al stării de sănătate sau al vârstei. Atunci când ne confruntăm cu cearcăne sau pungi inestetice sub ochi, deseori sunt din lipsa de somn sau oboseală, însă cauzele pot fi multiple.

Moștenirea genetică, procesul de îmbătrânire, pielea deshidratată, plânsul prelungit, lucrul continuu în fața unui calculator, stresul mental sau zilnic, lipsa de somn sau dieta nesănătoasă –pot reprezenta premisa apariției cearcănelor sau a pungilor de sub ochi.
remescar-15-septembrie-0007
Atât bărbații, cât și femeile de diferite vârste se pot confrunta cu apariția lor și, deși nu sunt o problemă gravă, oferă un aspect obosit, nesănătos și mai ales îmbătrânit. Remescar Pungi sub ochi & Cearcăne este o cremă revoluționară cu rezultate dovedite clinic, ce ajută instant și eficient la diminuarea pungilor de sub ochi și a cearcănelor întunecate cu doar o singură aplicare pe zi.
Folosind o combinație unică de minerale din argilă și un complex bi-peptide, împreună cu tehnologia revoluționară EYESYL, Remescar Pungi sub ochi & Cearcăne identifică zonele cu probleme, determinând imediat o strângere puternică a pielii, o reducere a acumulării lichidului sub ochi și o pauză micro-musculară.
remescar-ey-bags-dark-circles
“Niciodată nu endorsez sau vorbesc despre un produs decât atunci când îl testez și cred cu adevărat în el. Folosesc Remescar Pungi sub ochi & Cearcăne de aproximativ 3 săptămâni, dinainte de a pleca în America, și încă sunt uimită de rezultatele pe care le obțin în urma folosirii acestuia. Ce-mi place cel mai mult, este ca funcționează de la prima aplicare. Nu este un tratament pe care trebuie să-l folosiți câteva săptămâni pentru că în mai puțin de 5 minute se pot vedea rezultatele”, declară Andreea Raicu.
Remescar Pungi sub ochi & Cearcăne este disponibil doar în farmaciile Sensiblu la prețul de 129.99 lei.

Citeste si

Leave a Comment