Prima pagină » Secretul Coenzimei Q10

Secretul Coenzimei Q10

by Predescu Cristina
0 comment

Motto-ul prezentului si vesnica intrebare: cu ce ne mentinem tineretea, tonusul si energia zilnica, si-au gasit rezolvarea intro pilula magica, aceea a Coenzimei Q10.

Pe piata exista mai multe forme de Coenzima Q10: o forma extrasa in principal din tutun (sursa tabacica), o forma extrasa in principal din soia( sursa ne-tabacica) si o alta forma obtinuta prin fermentarea ne-tabacica ( de regula din alge marine). Au aparut curand insa si forme de Coenzima Q10 sintetizate chimica.

Supranumita si “scanteia vietii”, Coenzima Q10 are o importanta deosebita in producerea de energie necesara organismului uman. La varsta de 50 de ani, nivelul de Coenzima Q10 in organism este deja redus la jumatate comparativ cu 20 de ani.

Puternic antioxidant, cu efect de marire a productiei de anticorpi, cu efecte anivirale, antibacteriene si anticancerigene, Coenzima Q10 este recomandat pentru cei ce sufera de :insuficienta cardiaca, cardiopatie ischemica, angina pectorala, infarct miocardic, ateroscleroza, hipertensiune arteriala si lista poate continua. Ultimele studii arata efecte benefice la diabetici si la cei cu colesterol marit.

Un principal punct forte al Coenzimei Q10 este rezultatul miraculos in mentinerea siluetei, a tonusului muscular si a energiei necesare organismului pentru o functionare normala.

Reputati doctori nutritionisti, diabetologi, cardilogi sustin prin initiative publice educatia nutritionala directionando unanim spre consumul regulat de Coenzima Q10, admitand bunele rezultate obtinute asupra sanatatii si siluetei.

In concluzie, cine nu are Coenzima Q10 in sursa zilnica de suplimente alimentare ar trebui sa-si cumpere!

Citeste si

Leave a Comment