Prima pagină » Serban de la Animal X este îndrăgostit! Află de cine!

Serban de la Animal X este îndrăgostit! Află de cine!

by Mirela Dinica
0 comment

Si-a rezervat o mansarda de VIP intr-un castel pe malul marii si canta cu buzunarele pline de …fericire. Serban de la Animal X s-a indragostit din nou! Cum de s-a intamplat? Nimic mai simplu! Afla povestea!

Hiena si-a intrat in rol si a urmat cu strictete sfaturile regizorului noului videoclip al trupei  care a fost nimeni altul decat Tzapu de la Animal X. Baietii de la Animal X s-au urcat in masina de scris si au plecat in vacanta-n Paris! De fapt au fost plecati pe malul marii unde au filmat videoclipul noului lor single “Povestea noastra” pe care l-au lansat ieri, de Sfanta Maria, ca un cadou pentru toti cei care si-au sarbatorit ziua de nume. Avand in vedere relatia speciala pe care o au cu fanii lor, baietii de la Animal X i-au lasat pe acestia sa decida cine va fi protagonista videoclipului noului single. Astfel, frumoasa fata din videoclip a fost aleasa in cadrul unui concurs de catre publicul prezent la concertul aniversar de 13 ani al trupei, sustinut in luna mai. Fata este bruneta, frumoasa, cu alura de manechin si cu un zambet de revista. Scene romantice incadrate intr-o poveste plina de culoare si zambet definesc noul videoclip Animal X! Ca si in cazul single-ului “Doar tu si eu”, videoclipul “Povestea noastra”  este produs de “X Music and Video”, casa de productie a trupei Animal X, in regia lui Lazar Cercel (Tzapu), basistul trupei. Piesa este compusa in intregime (muzica si versuri) de catre membrii formatiei Animal X. 

Asa cum ne-au obisnuit deja, versurile noului single, scrise de talentatul Lazar, sunt un joc inventiv de cuvinte ce transmit emotie si culoare intr-o nota extreme de pozitiva:

Refren: 

Ne urcam in masina de scris
Si plecam in vancanta-n Paris!
Ce mai conteaza cand esti langa mine!?
Am rezervat o mansarda de VIP,
Intr-un super castel de nisip
Si adorm in gand cu tineee!!!

Puteti viziona videoclipul aici: http://www.youtube.com/watch?v=hak5QBMqEf8&feature=youtu.be

 

Citeste si

Leave a Comment