Prima pagină » Sexul oral, intre dezgustător și sublim

Sexul oral, intre dezgustător și sublim

by Mirela Dinica
0 comment

Sexul oral este cea mai intima dintre toate practicile sexuale și presupune o încredere reciprocă deplină a ambilor parteneri. Insa tine minte, a-i acorda partenerului tău un sex oral este o arma deosebit de puternică în mâna ta!

O definiție e oportuna…

Sa definim termenul de sex oral, desi poate tu credeai ca stii ce inseamna. Sexul oral se desfasoara atunci cand unul dintre parteneri sau amandoi stimuleaza zona genitala a celuilalt cu zona sa orala pana cand partenerul obtine o satisfactie sexuala. Daca nu s-a ajuns pana la satisfactie, nu vorbim de sex oral, ci de stimulare orala, care are loc in preludiul actului sexual propriu zis, pe o durata limitata.  Stimularea sexuala a penisului se numeste felatie, iar cea a vulvei se numeste cunilingus.

De ce se dau barbatii in vant dupa sex oral?

In primul rand pentru ca este dovada cea mai clara ca ea vrea sa-i ofere lui o placere, fara ca el sa se simta obligat a face mare lucru in schimb. In al doilea rand, pentru ca atunci cand cineva inghite, da de inteles ca accepta. De aici si parerea psihologilor cum ca barbatii ahtiati dupa sex oral sunt aceia care s-au considerat marginalizati o vreme si acum alearga dupa confirmari din partea femeilor cum ca ar fi acceptabili. In al treilea rand, pentru ca ceilalti barbati o considera o performanta. Sa o faci pe femeie sa ia penisiul tau in gura este o dovada incontestabila a capitularii ei totale. Daca ceilalti barbati ar considera o performanta sa-i bagi degetul mic de la picior in ureche unei femei, probabil ca barbatul nostru ar gasi acest gest ca fiind foarte excitant…

Felatia, nume de bomba atomica

A-i acorda partenerului tau un sex oral este o arma deosebit de puternica in mana ta. Trebuie sa fii constienta de eficienta ei, pentru ca, daca nu stii cand si de ce o faci, aceasta arma se poate intoarce impotriva ta. Ofera-i barbatului tau sex oral cand merita, fara ca neaparat sa-i comunici asta in cuvinte. Te-a nemultumit intr-o zi? Fara sex oral! Te-a incantat in alta zi? S-ar putea sa i-l dai! Pare sa fie o tehnica de dresaj a armasarilor mai degraba, dar, cand e vorba de sex oral, trebuie sa fii stapana pe situatie. Nu-i oferi felatia doar pentru ca el este cine este, ci pentru ca a facut ceva ce-ti place. Daca faci asta prea usor, o sa se supere cand nu o primeste si, mai mult, o sa considere ca esti depravata si ca ai face-o oricand cu alt barbat.

Ce necazuri poate sa-ti aduca?

In afara de riscurile comportamentale mentionate mai sus, exista inca doua efecte neplacute care pot aparea in urma practicarii felatiei. Primul ar fi faptul ca barbatul tau poate considera in timp ca adevaratul sex este doar cel oral. Cu cat este mai preocupat de performantele celorlalti barbati, cu atat mai preocupat va fi de sexul oral. Cu alte cuvinte, felatia aduce cu sine o inflatie pe piata sexului oral dintre cei doi. Al doliea risc se refera la infectiile cu transmitere sexuala. Desi putine persoane cunosc acest risc, el este destul de raspandit. Prin sex oral poti primi si transmite herpes, candidoza, sifilis, chiar si HIV, daca ambele persoane sangereaza in zonele care intra in contact.

Cand si ea se da in vant dupa sex oral

Incredibil, exista si femei care sunt deosebit de exitate de felatie si chiar o prefera altor tehnici sexuale. Cum se explica acest lucru? Simplu, prin reciprocitate fata de motivele barbatului de a prefera sexul oral. Adica, o femeie se poate considera excitata pentru ca este utila lui, pentru ca il ajuta sa se afirme, pentru ca el atinge cu aceasata ocazie o performanta etc. Pe langa acestea, multe femei dobandesc un adevarat cult al falusului barbatului iubit si sunt emotionate la simpla vedere a erectiei lui. In timp, senzatiile produse in gura se pot asocia cu unele senzatii genitale, mai ales daca femeia strange din coapse in timp ce ii face lui sex oral si astfel ea poate ajunge chiar si la orgasm dintr-o simpla felatie.

Chiar trebuie sa mergi pana la capat?

Este, poate, cea mai delicata intrebare. Dupa cum spuneam la inceput, a inghiti inseamna a accepta. De aceea, suprema dovada a acceptari este pentru barbat inghitirea spermei lui. Gustul acestui lichid nu este unul obisnuit ( e mai degraba alcalin, combinat cu miros de castan). In plus, partenera trebuie sa stie cum sa obtureze intrarea in faringele ei folosind radacina limbii, pentru a nu se ineca cu lichidul seminal care este ejaculat. Toate aceste detalii fac din sexul oral cu ejaculare in gura o tehnica mai degraba pentru profesioniste. Chiar daca accepti acest lucru, ar fi bine sa o faci rar, pentru a nu te transforma intr-un simplu container pentru detensionarea barbatului mult iubit.

Cele trei reguli de aur ale sexului oral:

Regula numarul  1: Fa-i sex oral daca stii ca si el ti-ar face tie. Asta inseamna ca nu se considera un stapan al tau si nici nu te considera pe tine demna de concediat oricand.

Regula numarul 2: Fa-i sex oral numai daca este curat. Nu te forta sa practici felatia cu un penis care miroase urat, pentru ca in scurt timp vei asocia fara sa vrei felatia cu repulsia si nu-ti va mai fi usor sa te mai apropii de partenerul tau.

Regula numarul 3: Ofera-i sex oral numai daca iti este fidel. Daca tu esti doar una dintre femeile care ii fac sex oral – si tu stii asta – parerea ta despre tine va fi deplorabila, pentru ca felatia aduce cu ea un grad oarecare de umilinta. Iar o femeie accepta relativ usor sa se umileasca in fata partenerului ei, dar nu si in fata unei alte femei. 

Citeste si

Leave a Comment