Home VEDETEMONDEN Ti se rupe sufletul! Scrisoarea Monicăi Gabor catre mama ei decedata

Ti se rupe sufletul! Scrisoarea Monicăi Gabor catre mama ei decedata

by Mirela Dinica
0 comment

În prima zi de primăvară, gândurile Monicăi Gabor s-au îndreptat către mama ei, Veronica Bulai, care a murit în urmă cu 8 luni, într-un accident la pestera Polovragi. Vedeta a posta pe site-ul sau de socializare o scrisoare în care îi transmite celei care i-a dat viață mulțumiri pentru iubirea necondiționată.

Un mesaj care te va face să suspini. Monica Gabor îi simte lispa celei mai drage ființe din viața ei, cu fiecare sărbătoare în care își dă seama că nu o mai poate avea alături. Vedeta a postat pe contul ei de Facebook o scrisoare adresată mamei ei, dar pe care nu o va putea trimite niciodată.

„Draga mea Mamă,

Nici nu știu cum să încep, nu găsesc cuvintele potrivite pentru a-ți mulțumi pentru tot. Ți-aș spune că te iubesc însă știi deja. Ți-aș spune că ție îți datorez viața, însă cuvintele sunt de prisos. Știu că poate câteodată te-am supărat însă nu a fost cu intenție. Mi-ai oferit trup din trupul tău, timp prețios din viața ta și cel mai important lucru este că mi-ai oferit iubirea ta necondiționată. Doar tu poți să știi cât de greu îmi este fără tine.  Știu că poate câteodată nu am fost fiica perfectă, poate că nu am fost prea cuminte sau am fost prea rebelă… Pentru ceea ce ai fost și pentru ceea ce îmi place sa cred că faci în continuare pentru mine în fiecare zi, te iubesc și îți voi fi mereu recunoscătoare. Te iubesc pentru că mi-ai dat viața, pentru că m-ai acceptat așa cum sunt, cu calități, defecte și pentru că, orice s-ar întâmpla, știu că ești lângă mine! Cu dragoste, Monica”, sunt gândurile pe care le are Moni pentru mama ei, care a murit în august 2013, într-un accident.

1920516_597941776954141_83583036_n

Veronica Bulai și-a pierdut viața, pe 21 august, la doar 54 de ani, într-un teribil accident, ce a avut loc la Peștera Polovragi. Femeia s-a oprit să facă poze alături de alți turiști, când un bolovan de aproximativ șapte kilograme, desprins din peretele Cheilor Oltețului, i-a strivit pur și simplu capul, împrăștiindu- i creierii în praful drumului!

Citeste si

Leave a Comment