Prima pagină » Siluete electrizante pentru sporturile în aer liber

Siluete electrizante pentru sporturile în aer liber

by Mirela Dinica
0 comment

Nuanțele citrice și imprimeurile tropicale întâlnesc liniile moderne în colecția adidas by Stella McCartney SS13 Adidas by Stella McCartney a lansat colecția de primavară-vară 2013. Designerul a avut ca sursă de inspirație sporturile practicate vara, în aer liber, pe care le-a transpus în nuanțe pastelate, dar și  metalice. Noua colecție adidas by Stella McCartney îmbină performanța și stilul pentru  alergare,  înot,  yoga,  ciclism și tenis.

În gama de produse pentru  înot, elementele necesare ținutelor de performanță sunt personalizate cu detalii  feminine, senzuale. Atât costumele de baie întregi, cât și cele în două piese au nuanțe portocalii, coral neon  și  albastru-azur. Cusăturile din dreptul bustului au și ele culori puternice, dar și un imprimeu botanic, care scoate în  evidență siluetele atletice.

“A fost incredibil de incitant să lucrez la  această colecție! Cred că reușește să aducă un omagiu sincer verii, tocmai  pentru că este inspirată din sporturile specifice acestui anotimp. Adidas by Stella McCartney încurajează oamenii să  iasă afară și să facă sport, orice sport”, spune Stella McCartney. Colanții și maiourile albastre, galbene și roz, hanoracele cu imprimeuri botanice și pantalonii scurți în nuanțe  pastelate din gama pentru  alergare sunt gândite astfel încât să ofere performanță maximă.  Tehnologia  CLIMACOOL® permite pielii să respire, îndepărtând căldura și umezeala de piele în timpul antrenamentelor, prin  intermediul zonelor de ventilație.

Pentru colecțiile de studio și yoga, adidas by Stella McCartney a pregătit contraste dinamice de texturi, culori și  materiale – jachete matlasate, alături de haine din tricot supradimensionate, veste și pantaloni scurți cu  imprimeuri de leopard, în nuanțe metalice.

“Gamele de alergare și studio sunt îndrăznețe și folosesc culori fantastice, alături de tehnologia adidas. În toată  colecția am folosit imprimeurile pe care le folosesc și în colecțiile brandului meu personal și îmi place că am putut  aduce acest element și în colaborarea cu adidas”, adaugă Stella McCartney.

Colaborarea între adidas și Stella McCartney a început în anul 2005 și are un concept unic în categoria sporturilor  de performanță pentru femei. Colecțiile lansate sunt formate din îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, special  gândite atât pentru sporturile de vară, cât și pentru cele de iarnă.

Citeste si

Leave a Comment