Prima pagină » Silviu Tolu și Ana Ștefănescu, vedetele noului sezon de la Il Passo

Silviu Tolu și Ana Ștefănescu, vedetele noului sezon de la Il Passo

by Predescu Cristina
0 comment

Cel mai titrat model masculin român al tuturor timpurilor,  Silviu Tolu, și unul din cele mai de succes modele feminine din România,  Ana Ștefănescu, alături de atmosfera sofisticată a filmului Gattaca – folosită ca sursă de inspirație și schimbarea de abordare a conceptului creativ – reprezintă ingredientele celei mai noi campanii IL PASSO, dedicate sezonului toamnă – iarnă 2013 / 2014.

„Fiecare nou sezon reprezintă pentru  IL PASSO oportunitatea de a evolua și astfel am decis să schimbăm abordarea conceptului creativ și implicit a decorului. Campania toamnă-iarnă 2013/2014 spune povestea unui cuplu cu un stil de viață sofisticat, pe care produsele IL PASSO îl inspiră și îl reflectă. Am optat pentru o locație exclusivistă, Atra Doftana, iar conceptul campaniei a pornit de la atmosfera specială redată în filmul Gattaca. Am lucrat în continuare cu Tibi Clenci și Alin Gălățescu, iar starurile sezonului sunt două modele de succes: Silviu Tolu, cu care colaborăm deja pentru a 3-a oară și Ana Ștefănescu.”,  a declarat Anca Buzatu, Marketing Manager IL PASSO.

Silviu Tolu, cel mai de succes model masculin român, se află la cel de-al treilea sezon consecutiv de colaborare cu IL PASSO. A lucrat cu Tom Ford, Christian Dior, Hermes sau Gianfranco Ferre și este cunoscut pentru ‚recordul’ a 7 campanii principale consecutive ale brandului GUESS, dar și pentru campaniile realizate pentru alte branduri precum: LONGCROFT, sOLIVER, Garnier și DRYKORN.

Cu o carieră de succes, Ana Ștefănescu a colaborat de mai mult de 10 ori cu brandul Christian Dior și a lucrat pentru unele dintre cele mai cunoscute nume din domeniul modei: Marc Jacobs, Celine, Lacoste, Antonio Marras, Alexander McQueen, D’Squared, Liu Jo, Marella, Tod’s, Calzedonia, Intimmissi, New Yorker, Chopard, Kenzo, Azedinne Alaya, Chloe.

Cele două modele reușesc să exprime în totalitate nota elegantă, modernitatea și spiritul sofisticat ce reprezintă esența  noii colecții IL PASSO și reflectă optim prototipurile ideale ale vieții cotidiene.

Citeste si

Leave a Comment