Prima pagină » Simona Pătruleasa ar fi vrut să se căsătorească cu Sidney Poitier

Simona Pătruleasa ar fi vrut să se căsătorească cu Sidney Poitier

by Mirela Dinica
0 comment

Simona Pătruleasa vorbește despre seducție, frumusețe și nebunii comise din dragoste, pentru ediția de iulie-august a revistei InStyle. Vedeta a acceptat provocarea de a realiza un pictorial fierbite și de a răspunde la 25 de întrebări în care a decis să dezvăluie tot.

In interviul ce însoțește pictorialul, Simona își amintește cu nostalgie de momentul în care s-a îndrăgostit prima dată: “M-am îndrăgostit prima oară în adolescență, nu știu exact ce vârstă aveam. A fost, cum se spune, „o iubire de-o vară”. Țin minte că era vorba de un băiat de la bloc cu care m-am văzut de câteva ori, după care nu l-am mai zărit și l-am uitat!” Tot în acele vremuri, Simona îl plăcea foarte mult pe Sidney Poitier și le spunea părinților că o să se căsătoreasca cu un negru: “Tata s-a speriat foarte tare când m-a auzit, nu pentru că ar avea ceva cu oamenii de culoare, ci doar pentru că dorința mea era extrem de neobișnuită.”

Simona vorbește despre calitățile ei sexy și recunoaște cu naturalețe: “În ceea ce mă privește… Se datorează faptului că mă simt bine în pielea mea. Am un soț care îmi inspiră încredere în mine, o familie care mă susține și o fiică în fața căreia nu îmi permit să nu fiu optimistă.” “Mă simt sexy când am o rochie aparte, când Sabin se uită la mine într-un anumit fel, când soarele îmi zâmbește.”

În același interviu, vedeta povestește si cum se menține în formă și despre cum și-a revenit dupa naștere: “Am avut o sarcină frumoasă, nu am pus multe kilograme. În plus, în primele luni am slăbit din iubire… dacă se poate spune așa. Aveam nopți și zile când stăteam lângă Ingrid și uitam să mănânc.” 

Când vorbește despre familie si despre cum s-a schimbat programul lor de când s-a născut Ingrid, vedeta mărturisește: “Nu ne mai trezim la ora 12.00 în weekend, nu mai stăm până târziu în oraș și nu mai pierdem vremea cu nimicuri. Tot programul nostru depinde acum de Ingrid.” Iar daca ar renunta la TV, Simona recunoaște că ar fi din nou învățătoare.

Iar când vorbește despre soțul ei, Sabin, vedeta recunoaște cu dragoste : “Sabin trăiește pentru familie, ne pune mereu pe primul loc. Este un soț minunat și un tată perfect pentru fetița noastră. Relația a rezistat fiindcă se bazează pe iubire, respect și comunicare. ”   

Citeste si

Leave a Comment