Prima pagină » Smiley si Alex Velea vor face show la Sibiu

Smiley si Alex Velea vor face show la Sibiu

by Mirela Dinica
0 comment

Cei mai in voga artisti ai momentului se pregatesc pentru Media Music Awards, marea decernare de premii ce va avea loc la Sibiu pe 19 septembrie. In cadrul galei, considerata cel mai important eveniment muzical de acest tip din Romania, peste 20 de artisti si formatii de top din Romania vor sustine recitaluri live pe cele doua scene din Piata Mare a Sibiului in fata a peste 30.000 de spectatori si a altor cateva milioane de telespectatori din peste 50 de tari.

Selectia a fost realizata pe baza notorietatii si a impactului pe care acestia le au asupra publicului, tinand cont de hiturile lansate in ultimul an si de abilitatea de a pune in scena show-uri memorabile.

Astfel, la Media Music Awards vor urca pe scena Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Banica, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob si Zdub, Delia, Fly Project.

In deschiderea evenimentului vor canta Nicole Cherry si Red Blonde, iar Faydee este primul artist international confirmat care va concerta la Media Music Awards 2013.

O parte dintre acestia au mari sanse sa fie premiati avand la activ hituri prezente in topurile nationale. Lor li se vor alatura alte nume mari din industria muzicala, potentiali castigatori. In plus, la Media Music Awards vor participa si vedete cunoscute din alte domenii de activitate, ceremonia transformandu-se intr-un adevarat eveniment monden de amploare.

Invitatii vor ajunge la ceremonie in automobile hibrid si vor fi fotografiati la panoul oficial pasind, in premiera pentru un astfel de eveniment din Romania, pe Green Carpet, un covor din iarba, respectand tenta ecologica a evenimentului.

Citeste si

Leave a Comment