Prima pagină » ȘOC! Mihaela Rădulescu, dată afară de la ”Românii au talent” de Simon Cowell

ȘOC! Mihaela Rădulescu, dată afară de la ”Românii au talent” de Simon Cowell

by Mirela Dinica
1 comment

Simon Cowell a anuntat pe pagina lui de Twitter ca plangerile venite din Romania la adresa atitudinii Mihaelei Radulescu vizavi de homosexuali, pe care i-a numit „anormali”, au ajuns „unde trebuie”. Este de asteptat ca reprezentantii companiei ce detine show-ul de talente sa reactioneze in mod oficial la ceea ce declara vedeta de televiziune din Romania.

In urma scandalului pricinuit de declaratiile homofobe ale Mihaelei Radulescu, de pe blog, retele de socializare sau declaratii in presa, Central European Media Enterprises (CME), compania care detine 95% din grupul MediaPRO, a primit o serie de plangeri din partea telespectatorilor romani care s-au aratat jigniti si revoltati de atitudinea vedetei de televiziune.

In plus, plangerile au ajuns si la Simon Cowell, cel care a lansat seria de emisiuni „Got Talent”, si cel care este co-actionar al companiei care a vandut licenta pentru Romania.

Pe contul aestuia de Twitter a fost postat urmatorul mesaj: “For the hundreds of you that have contacted us about Romania’s Got Talent, we can assure you, your comments have been passed on” / „Pentru sutele de oameni care ne-au contactat din Romania despre situatia de la „Romanii au talent”.

Deocamdată, însă Mihaela Rădulescu poate sta liniștită deoarece emisiunile transmise sunt înregistrări, însă când se vor transmite în direct de către Pro Tv, diva va pleca cu coada între picioare la Monaco.

Un caz similar a avut loc acum doi ani si in cazul show-ului de talente concurent de la Antena 1, X Factor. Atunci, Cheloo, membru al juriului, a avut o reactie dura, cu tenta homofoba, la adresa unui concurent gay spunand, printre altele ca: „Eu dispretuiesc tot ceea ce faci si ce simti, iar tara asta te va trimite acasa!”

Simon Cowell a transmis atunci, prin intermediul companiei Fremantle Entertainment, ca nu accepta un astfel de comportament.

„FremantleMedia incurajeaza ferm toleranta, iar respectul pentru demnitatea personala este unul dintre valorile noastre principale. Nu incurajam comportamentul homofob sau comportamentul lipsit de respect in general si luam foarte in serios sesizarile de aceasta natura. X Factor este o competitie deschisa pentru toata lumea, indiferent de rasa, varsta, gen sau orientare sexuala. Analizand schimbul de replici dintre cele doua parti, este evident ca Paolo are suportul majoritatii juriului, al spectatorilor din sala si al publicului de acasa, care l-au trimis in runda urmatoare a show-ului.

Cu toate ca am simtit ca discutia dintre Cheloo si Paolo a fost incordata si a avut legatura cu prestatia din seara aceea, credem totusi ca, din cauza ca nu a ascultat cu atentie cantecul lui Paolo, Cheloo a fost lipsit de respect si nu a si-a facut datoria de jurat. Le-am scris deja celor de la Antena sa clarifice faptul ca o astfel de atitudine nu este incurajata de noi, iar acest lucru ar trebui sa se intample in show-urile viitoare”.

In urma scandalului, Cheloo a fost exclus din componenta juriului X Factor in sezonul ce a urmat.

Citeste si

1 comment

Maria Cristina 5 septembrie 2018 - 2:49 PM

buna sunt Cristina cu toate ca locuiesc de peste 20 de ani intr un stat dezvoltat din ue.unde toleranta este la ea acasa , eu ramin conectata la principiile morale si refuz sa acept aberatiile cu homosexualii .il salut pe Cheloo si pe Mihaela Radulescu ii iubesc.

Reply

Leave a Comment